Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Lysrörsarmatur

Skall du byta ut dina gamla lysrör, eller vill du installera en LED ljusarmatur? Då är LED lysrörsarmatur och billiga armaturer det rätta valet en om du vill spara pengar på din elförbrukning på längre sikt. 

Våra rör armaturer använder T8 LED ljusrör. Du hittar dock också en lysrörsarmatur, där ett LED lysrör medföljer. På så sätt kan du få ljus med det samma. LED armaturer finns i många längder. Har du exempelvis behov av en LED armatur som är 120 cm. lång, hittar du det i vårt sortiment. 

LED ljus och lysrörsarmaturer LED kan användas överallt

Eftersom en LED ljusarmatur, förutom att vara energibesparande, är en miljöriktig och effektiv belysningsarmatur, väljer många en LED rör armatur som ljuskälla i både hemmet och på arbetsplatsen. 

En LED armatur kan skapa mycket bra arbetsbelysning på många ställen, så som: i köket,  i tvättstugan, i verkstaden, i källaren, på lagret, i garaget, i stallet, i kantinen eller på kontoret


Populära i LED Lysrörsarmatur

Överväg färgtemperaturer vid valet av LED belysning och LED lysrörsarmatur

Ovanstående ställen har var sitt ändamål, vilket gör att det är viktigt att du väljer rätt färgtemperatur på din LED ljusarmatur. LED lysrör kan ha olika färgtemperaturer, såsom varm vit, neutral vit och kallt vit. Det bör du tänka på när du väljer ett ljusrör.

En LED lysrörsarmatur med nyansen varm vit, vilket betecknas med talet 3000K, ger ljuset ett varmt sken, vilket gör det inbjudande och trevligt. Den lämpar sig därför för exempelvis väntrum, kantiner och liknande områden.  

Om du skall använda en LED arbetslampa på ett kontor eller annat ställe där dina medarbetare skall vara effektiva, bör du välja ett lysrör i färgen neutral vit. Den betecknas med talet 4000K. Denna färgtemperatur påminner nämligen om dagsljus och har en positiv effekt på produktiviteten. 

Lysrör med kall, vit nyans, vilket betecknas med talet 6000K, har ett blåaktigt sken. De används vanligtvis i så kallade industriarmaturer och hänger på de ställen där det inte är möjligt för dagsljus att tränga in. Det kan till exempel vara i ett garage, stora lagerhallar eller i en källare. 

LED armatur för utomhus- och inomhusbruk

Det är skillnad på vilken LED takarmatur du skall välja, beroende på om det är för inomhus- eller utomhusbruk. Har du behov av en LED lysrörsarmatur inomhus, kan du fritt välja i vårt urval. 

För utomhus bruk skall du vara uppmärksam på att välja vattentäta lysrörsarmaturer. Om du vill vara säker på att du får takarmaturer med högt skydd mot vatten och damm, skall du titta på IP-klassificeringen. Om du vill ha en LED lysrörsarmatur som är både damm- och vattentät, skall du välja en armatur med IP65.

Skall du ha hjälp vid valet av billiga LED armaturer?

På PlusLED är vi alltid redo om du har behov av hjälp för att företa rätt val vid köp av en billig lysrörsarmatur. 

Vi ger dig gärna de bästa råden på vägen kring våra ekonomiska och robusta LED lysrörsarmaturer. De är alla mycket lätta att underhålla, liksom du mycket enkelt och snabbt kan installera dem.