Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

1-Fas Skensystem

Med en 1-fas belysningsskena får du en enkel och flexibel skenbelysnings lösning, som lämpar sig för både privata hem och affärslokaler. 

Om du har behov av belysning i din affär, på ditt kontor, ditt badrum eller andra rum i ditt hem, är det värt att överväga ett 1-fas skensystem. Sådant system kan användas till allt från belysning över matbordet till spotlightbelysning i vardagsrummet, entrén eller liknande.

I den här kategorin hittar du vårt urval av GU10 och LED spotlights på 1 Fas belysningsskena samt massor av tillbehör, så att du omgående kan komma i gång med din nya ljuskälla. Belysningsskenor finns i längder om 1 meter och 2 meter. Du kan själv välja om du vill ha denne belysningsskena i svart eller vitt.

Populär i 1-Fas Skensystem

Square spotlightskenor och ett 1-fas skensystem är ett flexibelt och populärt val i många hem

Våra Square spotlightskenor är ett givet val till takspotlight och är också ytterst populära i många hem. Du får nämligen en flexibel belysningsskena, där du enkelt och snabbt kan flytta runt på dina spotlights och härmed justera ljusets vinkel beroende på var du vill ha mer belysning. 

Det kan till exempel vara över matbordet, om du har gäster på besök, och där du på ingen tid all kan flytta runt ljuskällorna. 

Dessa 1-fas strömskenor kan användas både som en takskena till taklampor, en LED skenspotlight eller en pendellampa. Om du väljer att använda en pendellampa, skall du komma ihåg att köpa till en pendeladapter, som du också hittar här i vårt sortiment.

Investerar du i en 1-fas strömskena, är du garanterad en allsidig och funktionell lösning, som kan anpassas allt efter dina individuella behov och önskemål. Med detta skensystem får du en skenlösning, som alltid kan skräddarsys till olika rum i hemmet.