Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Smart Life (Tuya) när Smart Home skall vara enkelt

SmartLife är en serie smarta produkter, som ger dig möjlighet att ta full kontroll över din belysning, dina stickkontakter, rörelsesensorer och mycket annat. Detta görs med hjälp av den lätthanterade Smart Life app, som finns tillgänglig både för iOS och Android, samt ditt Wi-Fi. 

Vi erbjuder ett brett spektrum av produkter från SmartLife-serien, så att du kan bygga ditt smarta hem på det sätt du önskar. Med SmartLife-enheter behöver du inte investera i en bridge/gateway, eftersom dessa enheter kan betjänas direkte via ditt Wi-Fi. 

I vårt sortiment hittar du olika smarta produkter från Nedis. Vi uppdaterar och utökar löpande vårt urval med nya SmartLife-produkter till ditt hem.

Ta kontroll över ditt hem med Nedis SmartLife - Tuya

Med Nedis SmartLife kan du ta kontrollen över ditt smarta hem samt dina Smart Home produkter och styra både ljuset och andra elektriska apparater direkt via Wi-Fi och din smartphone. 

Dessutom kan du styra dina enheter med hjälp av röststyrning via både Google Home och Amazon Alexa.

Med SmartLife-serien får du intelligenta enheter av hög kvalitet, som inte bara gör vardagen lättare, utan också mer effektiv och bekväm.

Populär i TUYA / Smartlife

Smart living med ett intelligent hem med Nedis produkter

Med ett intelligent hem finns det en uppsjö av möjligheter i förhållande till vad du kan uppnå. Om du vill ha ett mer automatiserat och digitalt hem, är det värt att överväga, om du skall inkorporera SmartLife-produkter i din bostad. Genom användning av smarta enheter kan du uppnå en lång rad fördelar. Inte bara att det är enklare att styra många elektriska apparater, belysningen och så vidare i ditt hem, du har även möjlighet att göra ditt hem mer säkert. Dessutom kan du styra många olika enheter med hjälp av din smartphone, oavsett om du befinner dig hemma eller, om du är på semester, på arbete eller liknande. Beroende på hur du använder dina Smart Hem produkter, kan du likaledes göra ditt hem mer energieffektivt och i slutänden spara pengar på elräkningen. Tack vare användningen av intelligenta enheter från Nedis SmartLife, kan du få mer lugn i sinnet och låta din bostad sköta sig själv. Det är vad som kallas för smart living eller living smart i sin finaste form.

Smart Hem produkter utan besvär understödda av Tuya Smart

Nedis SmartLife-produkter är enkla och intuitive att använda. Det breda spektrumet av produkter ger dig möjlighet att göra ditt eget personliga smarta hem, skräddarsytt och anpassat just dina behov. Det som är bra, är att dessa smarta enheter är enkla att ställa in utan massa komplicerade installationer och monteringar. På så sätt kan du omgående njuta av alla fördelar med dessa smarta produkter med hjälp av en smart app och ditt hemmanätverk. Dessutom stödjer SmartLife-serien Tuya. Detta gör, att du får smart Wi-Fi och Wi-Fi smarta enheter, kompatibla med Tuya. Vid användning av Tuya Smart app har du möjlighet att tillföra många olika Smart Hem produkter från diverse tillverkare och samtidigt styra dem med hjälp av samma app i stället för flera olika.

Ställ in perfekt stämning och atmosfär med smarta enheter och WiFi LED ljuskällor

Om du vill styra belysningen i din bostad utan problem, är produkter från Nedis SmartLife ett givet val för dig. Här får du nämligen en uppsjö av möjligheter, så att du kan ställa in belysningen för dina önskemål och behov. Smarta LED ljuskällor med inbyggd Wi-Fi styrs enkelt trådlöst via Nedis SmartLife-appen, där du både kan styra, dämpa och tidsinställa belysningen. Dessutom kommer dessa Wi-Fi ljuskällor ihåg din senaste inställning. Det innebär att du kan ha ljuset inställt så som du vill ha det hela tiden. Det fins fler snygga och dekorativa varianter, vilket gör att du kan välja den Smart Life WiFi ljuskälla som du tycker bäst om. På så sätt är du säkrad full kontroll över belysningen i ditt hem under dygnets alla timmar. Dessutom kan du alltid styra ljuset hemma från avstånd med hjälp av appen.

Få smarta säkerhetslösningar med Smart Life produkter från Nedis

Med Smart Home produkter från Nedis kan du öka säkerheten och tryggheten i ditt hem. Du kan exempelvis sätta upp övervakningskameror eller rörelsesensorer. En rörelsesensor är en praktisk lösning som en del av ditt säkerhetssystem eller, om du vill tända diverse ljus, när det registreras en rörelse. Det kan exempelvis vara att du gärna vill att ljuset skall tändas när en person går in i ett rum. Samtidigt kan du med en rörelsesensor få ett direkt push-meddelande på din smartphone, om systemet registrerar en rörelse. Härmed kan du alltid följa med vad som händer i ditt hem, oavsett om du är hemma eller ej.

Slipp bekymmer och göromål med en WiFi Smart plug

Andra Smart Life enheter från Nedis inkluderar en WiFi Smart plug, också kallad för en WiFi-brytare eller en WiFi-stickkontakt. Med en sådan smart produkt kan du enkelt styra alla dina elektriska apparater och göra dem trådlösa. Du behöver inte göra mycket för att installera denna produkt. Du skall nämligen bara sätta in din WiFi-brytare i ett vägguttag och efterföljande ansluta den enhet du vill kunna styra trådlöst med din smartphone. Härefter kan du fjärrstyra ditt hem. Du kan både tända och släcka produkter samt tidsinställa dem. Det säkerställer, att du kan tända och släcka ljuset i intervaller hemma eller försäkra dig om att du inte har glömt att stänga av exempelvis strykjärnet innan du åkte hemifrån. Det kan också vara att du är osäker på om kaffebryggaren fortfarande står på. Det är inget problem, eftersom du kan stänga av den oavsett, var du befinner dig. Du uppnår härmed full styrning och automatisering utifrån dina behov.
Är Nedis Smart Life kompatibel med Google Home och Amazon Alexa?
I vårt urval av produkter från Nedis SmartLife-serien hittar du olika enheter, kompatibla med både Google Home och Amazon Alexa. Om du redan använder någon av dessa röststyrningssystem i ditt smarta hem kan du lägga till alla enheter från SmartLife-serien enkelt och utan besvär. Du kan alltid ta en titt i våra produktbeskrivningar för varje enskild produkt för att se vilka system de är kompatibla med. På det sättet kan du vara säker på att du köper rätt produkter.