Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Ficklampor och pannlampor

Här hittar du vårt stora urval bestående av ficklampor och pannlampor. Vi erbjuder olika typer av ficklampor och pannlampor, vilket gör att du kan välja just den modell du föredrar. Dessa typer av lyktor är perfekta för att ha med på språng eller i ditt hem. 

I och med att vi saluför LED lyktor får du starkare och bättre lyktor än om du valde en traditionell lykta. Alla våra ficklampor och pannlampor är uteslutande valda på grund av kvalitet samt till marknadens bästa priser.

En LED pannlampa är idealisk för aktiva göromål

En pannlampa ger dig handfritt ljus och är ett bra val för många aktiva göromål. Det kan vara allt från en promenad med hunden en mörk kväll till camping, vandring och mycket annat. 

Oavsett om du skall sätta upp ditt tält efter mörkrets inbrott, cykla i mörkret, eller om du bara är ute efter något på din vind, finns det inget ljus som är så smart som LED pannlampor. En bra pannlampa kan dessutom ge en bra arbetsbelysning, eftersom du kan fokusera ljuset just där du vill.

Det finns inget som slår bekvämligheten med den belysning som erbjuds av en pannlampa. Om du väljer en LED lykta, kan du vara säker på att den både är robust, energieffektiv och hållbar. 

Många pannlampor är dessutom försedda med flera inställningar, med vilka du kan ställa in hur fokuserat eller starkt ljuset skall lysa.


Populär i Ficklampor och pannlampor

Få ljus till löprundan och bli sedd av andra trafikanter tack vare en pannlampa för löpning

Om du vill ha ljus till löprundan, då är en löppannlampa en bra lösning. Om du löper ofta när det är mörkt, är pannlampor för löpning inte bara praktiska, utan även säkra. 

Förutom att du med en löppannlampa kan se var du löper, kan andra trafikanter dessutom lättare se dig. Likaledes är det värt att titta efter en pannlampa för löpning med ett rött ljus bak på remmen, eftersom detta gör dig mer synlig i trafiken.

Fördelen med en stark pannlampa och löplampa är att du inte bara kan använda den som ljus vid löpning, utan även vid många andra aktiva och fysiska saker, då du skall ha händerna helt fria. 

Den monteras enkelt på ditt huvud och ger ett bra ljus ner från din panna, så att du kan motionera på andra sätt med din LED pannlampa på huvudet.

Vad skall jag vara uppmärksam på vid köp av en pannlampa?

Är du ute efter den bästa pannlampan, men vet inte vad du skall köpa? Det finns fler faktorer som du skall vara uppmärksam på för att hitta en LED lykta som kan uppfylla dina behov och önskemål.

Det är i synnerhet värt att poängtera, hur långt olika pannlampor kan lysa. Det är stor skillnad från pannlampa till pannlampa. I vårt sortiment hittar du billiga pannlampor som kan lysa allt från 20 meter och upp till 100 meter. Vad du skall välja, beror på ändamålet.

En annan faktor är driftstiden. Denna specifikation ger dig en känsla av hur lång tid din pannlampa kan hålla när den är fulladdad. Samtidigt är det en fördel att kontrollera vikten, så att du inte köper en modell till ditt huvud som väger allt för mycket.

Sist men inte minst skall du kontrollera att pannlampan kan användas utomhus, om det är tanken. Det gör du genom att titta efter om lyktan har den rätt IP-klassificering.

Ficklampor för alla behov

Hos oss på PlusLED fokuserar vi på att erbjuda ficklampor och stavlyktor i hög kvalitet för alla behov. Våra LED ficklampor är noggrant utvalda eftersom vi vill att du får en superstark ficklampa, som uppfyller just dina belysningsbehov.

Du hittar LED ficklampor för alla ändamål, som både är starka, pålitliga och kompakta. Oavsett om du vill ha en bra ficklampa eller en liten ficklampa, finns det garanterat en modell för dig. Du kan dessutom investera i en stavlykta eller en ficklampa med olika inställningar.

Vad är en LED ficklampa?

LED ficklampor är tekniskt avancerade, och du kan använda dem till så mycket annat än enkla hushållsbehov. De är mer effektiva och starka ficklampor än vanliga ficklampor. Förutom att det är en stark LED lykta, är de även mycket pålitliga.

Det finns många fördelar med att alltid ha en LED ficklampa och korrekta batterier till hands. Om du dessutom vill ha en stark LED ficklampa på språng, finns det dessutom en möjlighet att välja en mini ficklampa.

Med en stark ficklampa kan du få ljus i många situationer

Den bästa LED ficklampan, och LED ficklampor generellt, skickar ut ljus på just de ställen, där du har behov för det. En stark lykta är praktisk i många olika situationer. Du kan bland annat ta din ficklampa med i bilen eller på en kampingplats, så att du alltid kan se i mörkret. Andra användningsområden kan vara vid: 

- Jakt

- Fisketurer

- Utomhusidrott

- Arbetsuppgifter i hemmet

- Och många andra situationer 

LED ficklampor är ett praktiskt föremål, som alla borde ha i hemmet. Att välja en sådan typ av ficklampa är inte bara mer kostnadseffektiv, utan också mer miljövänlig. Även om dessa lyktor kan vara dyrare i inköp än de vanliga, kräver de färre batterier, vilket gör dem billigare för dig i längden. Batterierna håller nämligen normalt mycket längre i LED ficklampor än icke LED ficklampor. 

Om du har behov av en mycket stark ficklampa, rekommenderar vi dessutom att du tittar efter ficklampor med CREE XPG chip. Dessa är ytterst starka ficklampor, som kan klara av i stort sett alla typer av belysningsuppgifter.

Köp billiga ficklampor och en billig pannlampa i mycket hög kvalitet på PlusLED

Är du ute efter en bra LED ficklampserbjudande eller bra pannlampserbjudande? Då skall du titta vidare här på sidan. Vi har alltid ett brett urval av pannlampor och stavlyktor till extra bra priser. 

Du behöver inte oroa dig för kvaliteten, eftersom det är viktigt för oss att du får en produkt, som du har glädje och nytta av i många år framöver. Även om du kan hitta en billig pannlampa eller en ficklampa till ett lågt pris, kan du alltid vara säker på att lyktorna är i högsta kvalitet.