Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Golvfläkt / Tornfläktar / Pelarfläktar

Se det breda utbudet av golvfläktar

Det finns inget värre än att sitta i ett allt för varmt rum. Det kan vara både fysiskt obehagligt och mentalt distraherande. Oavsett om du försöker vara produktiv på kontoret eller skapa en behaglig atmosfär i ditt hem, är det viktigt att på ett effektivt sätt kunna styra omgivningens temperatur.

Vårt fina urval av pelarfläktar och golvfläktar täcker alla dina kylbehov, så att du kan hålla dig sval under varma sommarmånader. En fläkt är en enkel och smart lösning för dig som vill ha enkel och snabb nedkylning. Ta en titt nedan och se vårt urval bestående av billiga fläktar.

En tornfläkt och en golvfläkt är säkra val

Med en tornfläkt får du en praktisk och flyttbar golvfläkt, som du kan använda överallt inomhus. Våra fläktar är alla tystgående, vilket gör att de inte kommer att bli irriterad eller störd när du arbetar eller sover.

En rumskylare eller en golvfläkt är för många oumbärlig under varma månader. Under dessa perioder är en golvfläkt och en pelarfläkt en riktigt bra lösning. Inte bara att den förser oss med kall luft för att kyla rummet, den kan även skapa ett bättre inneklimat.

Om du väljer en tornfläkt, får du en stilren och enkel modell som inte är försedd med utstickande rotorblad. Det gör den ytterst säker, och du kan placera den i stort sett var som helst.

En golvfläkt är dessutom ofta förhållandevis stark och kan därför snabbare öka luftcirkulationen i det aktuella rummet.

Populära i Golvfläkt / Tornfläktar / Pelarfläktar

Vad skall jag titta efter vid köp av en tornfläkt / pelarfläkt?

Inställning av fläktstyrkan är en nyttig funktion att titta efter vid köp av en tornfläkt. På så sätt kan du nämligen själv bestämma önskad luftcirkulation i rummet. 

Samtidigt bör du kontrollera hur du betjänar din stående fläkt. Medan vissa betjänas på själva enheten, är andra utrustade med en fjärrkontroll. Om du skall välja det ena eller det andra beror på dina önskemål och behov.

Om du vill ha en tystgående fläkt, är det likaledes värt att vara uppmärksam på detta. Med en tystgående fläkt skall du nämligen inte bekymra dig för att bli störd och därmed inte kan ha den tänd under loppet av dagen när du arbetar eller på natten, när du sover.

Andra saker värda att titta på är designen. Det är nämligen värt att välja en ljudsvag fläkt och en tornfläkt som matchar din existerande inredning.

Varför köpa en tystgående fläkt och tornfläkt? 

Med en fläkt vid din sida kan du enkelt och snabbt svalkas av när du har det för varmt. Tack vare den slanka designen och den tysta driften, är en pelarfläkt en bra fläkt för rummet och luftkylare för hemmet.

Du kan därför sova med den tänd under natten, eftersom du inte kommer att störas och kan njuta av sömnen i ett svalt rum. Sättet som luftströmmen kommer ut från en tornfläkt ger dessutom god ventilation i hela rummet.

En billig pelarfläkt kombinerar bra prestanda med stilren och utrymmesbesparande design. Du kan därför placera den i just det rum du vill, där du har behov av ventilation och nedkylning. 

Fördelar med en pelarfläkt

Helt generellt finns det många fördelar med en tornfläkt eller en golvfläkt. Självklart är det inte nödvändigt med en billig fläkt året runt i hemmet, men det är alltid skönt att ha en rumskylare, när det är extra varmt både utomhus och inomhus. Dessa fördelar får du med tornfläkt:

- Du kan välja exakt hur och var du vill placera den (i motsats till fläktar i taket).

- Många levereras med smarta funktioner du kan använda dig av.

- Det går lätt och snabbt att flytta dem runt.

- De är enkla med sin stilrena design.

- De är utrymmesbesparande tack vare dess slanka och avlånga form.

- De är praktiska vid nedkylning under varma sommarmånader.

- De kan medverka till att förbättra inneklimatet i dit hem.

Som du kan se, är det en lång rad fördelar med att investera i en billig fläkt, i form av en tornfläkt eller golvfläkt i ditt hem. Fläktar i hemmet är användbara till flera olika saker och är i stort sett mycket effektiva och funktionella.

Få billig ventilation med en fläkt

En tornfläkt/pelarfläkt är inte försedd med några rotorblad, utan använder sig i stället av en inbyggd luftström som blåses ut i det rum du har placerat den i. 

Den kan dessutom vridas åt båda håll och på detta sätt blåsa ut luft i ditt rum på ett effektivt och kraftfullt sätt. Även om en tornfläkt inte deciderat sprider kall luft i rummet, har den fortfarande en skön svalkande effekt. Och det är just det som många av oss har behov av i hemmet ibland.

I stället för att använda dig av en tänd klimatanläggning eller en aircondition kan du uppnå billig ventilation med sådan typ av fläktar. Om du har sådan tur, att du har en tornfläkt i ditt hem, kommer du aldrig mer att störas av varma sommardagar.

Köp fläkt här och få ett bra pelarfläktar bjudande

Är du ute efter den bästa fläkten som kan uppfylla dina önskemål och behov? Varför då inte ta en titt på vårt urval av tornfläktar/pelarfläktar och golvfläktar. Vi kan försäkra dig om, att alla dessa fläktar är i ytterst hög kvalitet, även om de kan fås till ett lågt pris.

Vi vill nämligen gärna medverka till att säkerställa att du kan svalkas av när det är svårt att vara inomhus under varma perioder i sommarsverige. 

Vill du också ha en smart och liten fläkt till ditt skrivbord eller ett annat bord, skall du ta en titt i vårt urval bestående av bordsfläktar. Dessa fläktar är nämligen framställda i en design som gör att du kan ha dem stående på ett bord.

Vid eventuella frågor är du dessutom alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon och vi kommer alltid ytterst gärna att besvara dem. 

Håll ett öga på sidan, så att du alltid är informerad om våra fina erbjudanden på tornfläktar och golvfläktar.