Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Stjärnhimmel LED - Mini Spotlight

Oavsett om man är vuxen eller barn, tycker man att stjärnornas blinkande ljus på natthimlen är helt betagande. Du har nu möjligheten att ta in denna fantastiska syn i din bostad tack vare stjärnhimmel LED minispotlights. 

Det är därför inte nödvändigt att oroa sig för att din elförbrukning exploderar bara för att du vill njuta av denna del av universumet inomhus. 

Med en stjärnhimmel i taket kan du göra ett rum helt extraordinärt och unikt, eftersom du kan titta på en stjärnklar himmel var endaste kväll. 

I den här kategorin hittar du vårt urval av spotlights till tak med stjärnbilder. De finns i flera olika utgåvor, vilket gör att du garanterat kan hitta en som perfekt passar till ditt hem.

Populära i Stjärnhimmel LED - Mini Spotlight

Vad är en stjärnlampa?

En LED stjärnhimmel är en stjärnhimmelspotlight, som inte är särskilt stor. Till gengäld ger den helt fantastiskt vacker effektbelysning. Du skall bara sätta en spotlight i taket, varefter du kan titta på stjärnor, även när du befinner dig inomhus. 

Det är mycket lätt att sätta upp en stjärnlampa eftersom den består av en Infälld Spotlight, som kan monteras direkt i ett tak. Sätt i strömförsörjningen, och du har en dimbar LED spotlight med stjärnljus. 

Den välkända stjärnhimmeln med LED är en fördel att installera, eftersom den har mycket låg energiförbrukning jämfört med traditionella stjärnlampor. Traditionella varianter använder sig nämligen av andra typer av ljuskällor.

Romantisk stjärnhimmel i taket

Stjärnhimmelljus är för många lika med romantik. Därför är en LED stjärnhimmel exempelvis perfekt att använda som nattlampa i sovrummet. På så sätt kan du ligga och titta på en vacker stjärnhimmel tillsammans med din partner, medan ni långsamt somnar in. 

Just en sjärnhimmellampa är hotellens favoritval när det skall inredas ett elegant och romantiskt hotellrum. Varför inte göra ditt eget romantiska rum hemma, och slippa betala dyra pengar för att uppleva detta fenomen?

Skall du ha en LED stjärnhimmel på barnrummet?

De flesta föräldrar känner säkert igen hur svårt det kan vara att få barn att somna i sina egna rum. Det är inte kul, varken för barn eller föräldrar. 

Kanske kan detta problem avhjälpas med en stjärnhimmel i taket, som barnet kan ligga och titta på medan det lugnt och stilla somnar in. 

Alla barn är minst lika fascinerade av stjärnhimmeln, som alla vi vuxna. Oavsett vilket kommer ditt barn att få stor glädje av en LED stjärnhimmel. 

Det skall du komma ihåg till stjärnhimmeln

Det medföljer inte alltid en driver till spotlights till tak. Du bör därför titta efter på varje enskild stjärnhimmel för att se om du behöver köpa till en driver eller ej. 

Du skall dessutom vara uppmärksam på att titta efter vilken driver som det skall till. På vissa drivers kan det kopplas upp till sex spotlights, om du skulle få behov av det.