Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Diverse Batterier / Tillbehör

Kom ihåg att köpa till en batteriladdare

Det är en bra idé att investera i en bra batteriladdare. En dålig batteriladdare tenderar att värmas upp snabbt, vilket leder till att batteriets livslängd förkortas. En bra batteriladdare hjälper till att skydda och förlänga batteriernas livslängd. 

Med vår kvalitetsbatteriladdare behöver du inte oroa dig för att batterierna överhettas eller överladdas. Vår batteriladdare är också kompatibel med både NiCd- och NiMH-uppladdningsbara batterier, och för att undvika att batteriet exploderar eller i värsta fall fattar eld har vår batteriladdare en inbyggd avstängningsfunktion som automatiskt stänger av laddaren efter 8 timmar med hjälp av en säkerhetstimer. 

Med vår batteriladdare är det möjligt att ladda upp till fyra AAA, fyra AA eller två 9V batterier. 


Populära i Diverse Batterier / Tillbehör

Batteritestare - Håll ett öga på dina batterier

Batterier finns överallt, du har förmodligen alltid en enhet med dig som använder batterier i en eller annan form. Batterier har blivit en mycket viktig del av vår vardag och det är svårt att föreställa sig en värld utan batterier. Det kan dock vara svårt att veta om batterierna du använder fortfarande har ström eller inte. 

Du vet säkert om dina nya batterier har samlats ihop med några dåliga batterier och du önskar att du kunde se skillnad på nya och dåliga batterier. Det är här som en batteritestare är ett bra verktyg för att snabbt kunna avgöra om batterierna är dåliga eller bra.

En batteritestare mäter batteriets spänning genom att läsa av batteriets två poler. Ju lägre spänning ett batteri har jämfört med den angivna spänningen, desto sämre är batteriet.
Med vår batteritestare är det möjligt att testa de vanligaste batterierna, AAA, AA, C, D, 9V och N. Och det är möjligt att läsa av hur mycket spänning som finns kvar och om det är ett dåligt eller bra batteri.

Batteritillbehör till låga priser

CR123A Panasonic, även kallade fotobatterier, är ett av de mest kraftfulla fotobatterierna som finns. Du kan använda CR123A-batterier till digitalkameror, leksaker och äldre MP3-spelare. Men batteriet används främst för äldre kameror som är gjorda för att ta snabbt och mer och passar fortfarande dagens många högteknologiska kameror och blixt/ljus.