Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Driver

En LED driver och en LED transformator är samma sak, eftersom produkt ofta kallas båda delar. Oavsett om du är ute efter en LED driver eller en LED transformator, hittar du det just här på den här sidan på PlusLED. 

I vårt sortiment hittar du LED drivers för både inomhus- och utomhusbruk, medan vissa av dem också är en dimbar LED driver. Gå på upptäcktsfärd bland våra produkter i denna kategori för att hitta den LED driver som du har behov av. 

Är en LED transformator en typ av LED strömförsörjning?

Ja, man kan faktiskt säga att en LED driver är en typ av LED  strömförsörjning. LED belysning fungerar på ett annat sätt än traditionella ljuskällor, såsom halogenlampor och glödlampor. 

En LED driver kan göra om strömmen från normala 230V till exempelvis 12V (LED transformator 230V till 12V). Och det är just det som LED belysning kan ha behov av. 

När du har en LED driver, där du använder LED belysning i din bostad, slipper du överbelastning och kortslutning. Därför är det en god idé att ha denna åtgärd. 

I grund och botten handlar det om att du skall vara uppmärksam på om du har behov av en LED driver eller ej. Det kan exempelvis vara att du har behov av en LED driver i samband med att du byter från halogenlampor eller glödlampor till LED ljuskällor.

Populära i LED Driver

Vilka fördelar är det med en dimbar LED driver?

Med en dimbar LED får du, förutom skydd mot överbelastning och kortslutning, också möjlighet att dämpa ljuset, när det finns behov av det.

Din LED belysning behöver nödvändigtvis kanske inte lysa konstant för fullt. Det kan vara skönt i vissa situationer, medan det i vissa andra fall är trevligare med dämpad belysning. 

När du använder dimbara LED drivers, kan du själv reglera ljusstyrkan och därmed strömförbrukningen. Det kan i slutänden ha en god effekt på din elräkning.

Har du frågor kring våra 12V dimbara LED drivers eller andra transformatorer?

Har du en eller annan fråga kring våra 12 volt LED drivers? Är du i tvivel vilken variant du skall välja, eller har du andra relevanta frågor? För oss på PlusLED är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med deras köp, därför kan du lugnt vända dig till oss med dina frågor.  

Du bör ha höga förväntningar på både våra produkter och vår expertis, vilket gör att du alltid mer än gärna kan kontakta oss om det är något, vi kan hjälpa dig med. Vi hjälper dig exempelvis gärna med att ge dig vägledning kring vilken dimbar 12V LED transformator som är bäst i ditt fall, till ditt projekt eller ger goda råd kring hur du enklast ansluter en LED driver.