Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

WiFi Smart Home

Ett brett urval av produkter för smart home

Här på sidan hittar du ett stort urval av WiFi baserade smart home lösningar. Med produkter för smarta hem med WiFi kan du eliminera behovet av en extern brygga. Eftersom produkterna är anslutna till det befintliga nätverket. WiFi produkter kan därför vara en mer fördelaktig metod att använda om du vill komma i gång med smarta hem, eftersom det är enkelt och smidigt att installera produkterna. 

Förutom WiFi ljuskällor och tillbehör kan du också hitta ett brett urval av andra smarta WiFi lösningar, t.ex. trådlösa kameror och eluttag. Denna typ av kamera  och video övervakningsutrustning är vanligtvis Wi Fi baserad. 

Så kommer du i gång med Smart Home lösningar

En av de största fördelarna med att använda smarta WiFi produkter snarare än Zigbee produkter är den användarvänliga och enkla installationen. Den här typen av produkter kan användas individuellt och kräver ingen brygga för att få tillgång till Internet. De har inbyggda trådlösa funktioner så att produkten bara behöver anslutas till ditt hemnätverk under installationen.


Populära i WiFi Smart Home

Så får du smart kontroll över dina el installationer

Smart Home, som också kan kallas smart hem, gör det möjligt för husägare och hyresgäster att fjärrstyra apparater, termostater, lampor och andra enheter med hjälp av en smartphone eller surfplatta via en internetanslutning. Smart Home lösningar kan konfigureras via trådlösa eller trådbundna system, beroende på behov och plats.

Slå på och av dina enheter på distans med hjälp av en smart plug

Smart home tekniken erbjuder husägare alla slags automatiseringsalternativ och kostnadsbesparingar, till exempel när det gäller energiförbrukning. Ett bra exempel på detta är att tekniken har gjort det möjligt att släcka lampor även när du inte är hemma.

Enkel installation av WiFi Smart Home via appar för Android och iOS

De allra flesta WiFi baserade smarta hem produkter måste konfigureras via en app för smartphone. Dessa appar är vanligtvis utformade och utvecklade med användarvänlighet som huvudfokus. Därför kommer du att upptäcka att det är förvånansvärt enkelt och okomplicerat att installera produkterna. Detta innebär att praktiskt taget alla kan dra nytta av dessa produkter.

Nyttan att kunna fjärrstyra dina hushållsapparater även när du inte är hemma är stor. Det är slut med skuldkänslor när du glömmer att släcka ljuset, eftersom det nu kan göras med ett tryck på telefonen.

Det finns ett stort antal tredjepartsapplikationer och program för smartphones som kan användas för att para ihop enheter från olika tillverkare. På så sätt kan du skapa ditt eget ekosystem i hemmet med olika smarta WiFi enheter. Med hjälp av dessa appar kan du skapa rutiner och automatiseringar som drar nytta av de olika enheterna. Det är bara så smart!

Vid eventuella frågor om WiFi Smart Home eller produkterna på den här sidan är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Trådlösa WiFi produkter för det smarta hemmet

Tidigare krävde denna video övervakningskamera WiFi en trådbunden anslutning till en lokal central som samlade de olika inmatningarna på en server och hårddisk. Vanligtvis gömdes en stationär dator någonstans i fastigheten, till vilken kablarna från kamerorna samlades in. 
På grundval av detta… Dessa nya och fjärrstyrda WiFi kameror har redan blivit mycket populära, eftersom dessa produkter tar bort en stor del av den klassiska IT utrustning som tidigare behövdes för att uppnå samma kamera och övervakningssystem.