Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Mätinstrument

Mätverktyg för exakt arbete

Precision är avgörande i många uppgifter, och det är här mätverktyg kommer in i bilden. I den här kategorin hittar du ett brett utbud av mätverktyg, inklusive vattenpass, laseravståndsmätare, måttband och mycket mer. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller föredrar att göra det själv, kommer du att hitta de nödvändiga verktygen för att mäta noggrant och utföra dina projekt med hög precision.

Vattenpass: Grunden för precision

Ett vattenpass är en oumbärlig del av varje verktygslåda. Detta mätverktyg säkerställer att dina ytor är helt vågräta eller lodräta, vilket är avgörande för alla bygguppgifter. Vårt utbud av vattenpass i olika längder ger dig möjlighet att hitta det perfekta mätverktyget för din uppgift.

Måttband: Flexibelt och lättanvänt

Måttband är det mest vanliga mätverktyget och finns i olika varianter, inklusive det klassiska måttbandet och det moderna digitala måttbandet. Oavsett om du behöver en snabb mätning av längd eller omkrets är måttbandet ett mångsidigt val som ger dig exakta resultat.

Populära i Mätinstrument

Laseravståndsmätare: Hög precision på ett ögonblick

Vill du ha exakta mätningar på några sekunder? Då är en laseravståndsmätare det rätta valet för dig. Dessa avancerade mätverktyg använder laserstrålar för att mäta avstånd med enastående noggrannhet. Utbudet av laseravståndsmätare täcker ett brett spektrum av tillämpningar, från byggande till inredning.

Tumstock: Den klassiska standarden

Även om modern teknologi har introducerat avancerade mätverktyg är den gamla goda tumstocken fortfarande en oumbärlig del av varje verktygslåda. Med en tumstock i handen kan du snabbt utföra olika mätningar, från längd till vinklar.

Oavsett om du behöver ett vattenpass för att säkerställa lodräta väggar, en laseravståndsmätare för exakta avståndsmätningar eller ett klassiskt måttband för vanliga uppgifter, hittar du de bästa mätverktygen i denna kategori. Välj precision, välj kvalitet, välj de rätta mätverktygen för dina projekt.