Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Zigbee Strömbrytare

Zigbee strömbrytare till ditt Zigbee smarta hem

Har du behov av en Zigbee strömbrytare eller en Zigbee kontakt till ditt smarta hem? Då har du hamnat i rätt kategori. Här på PlusLED hittar du nämligen flera olika trådlösa strömbrytare, som vi kan skicka direkt hem till dig.

Ta en titt här på sidan och välj en Zigbee strömbrytare eller en trådlös strömbrytare som matchar dina önskemål och behov. Det viktigaste är att du får en produkt som du blir nöjd med och som blir användbar till ditt Smart Home.

Styr alla dina Zigbee enheter med en Zigbee Fuga strömbrytare 

Med en Zigbee Fuga strömbrytare får du möjlighet att styra dina andra Zigbee produkter enkelt och utan problem. Det kan vara produkter som till exempel en Zigbee ljusdimmer, ett Zigbee relä eller diverse ljuskällor från IKEA Trådlös, Philips Hue eller liknande.

Du hittar flera olika Zigbee Fuga strömbrytare här på sidan, så att du kan välja den du bäst tycker om. I vårt sortiment hittar du dessutom flera Zigbee strömbrytare, som med hjälp av ett ombyggnadsset kan bli till en trådlös Zigbee kontakt till LK Fuga.


Populära i Zigbee Strömbrytare

Gör din egen Zigbee switch med en Zigbee PCB

Vill du gärna göra egen Zigbee switch? Det är också möjligt. Om du väljer att investera i våra PCB-kretskort kan du göra en trådlös strömbrytare, som du kan använda för att styra ditt Zigbee system i hemmet. 

Du kan bland annat styra allt från dina Philips Hue-produkter till dina Zigbee ljusdimmers, andra Zigbee produkter och mycket annat.

Våra PCB-kretskort i denna kategori passar i alla danska Lauritz Knudsen Fuga ramar. Själva kretskortet är en typ av Friend Of Hue-produkt, vilket gör att den kan programmeras i din Philips Hue-app.

Överväg en Zigbee fjärrkontroll för trådlös styrning

Om du håller på att bygga upp ditt smarta hem, är du säkert ute efter produkter och lösningar som hjälper med att göra ditt hem mer intelligent. Här kan det bland annat vara att du skall överväga en Zigbee fjärrkontroll för trådlös styrning.

Här i denna kategori hittar du en stilren och fin Zigbee fjärrkontroll, som kan hjälpa med att dämpa och styra belysningen i din bostad i upp till fyra zoner. Fjärrkontrollen används, som redan nämnt, för trådlös styrning av många olika Zigbee kompatibla ljuskällor.

Med hjälp från en sådan fjärrkontroll får du otrolig smart och praktisk lösning som kommer att optimera den trådlösa styrningen i din bostad.

Har du frågor kring strömbrytare till Zigbee?

Att välja rätt Zigbee strömbrytare kan verka svårt och oöverskådligt. Men det behöver inte alls vara så. 

Förutom att du kan läsa en massa om våra olika Zigbee strömbrytare i själva produktbeskrivningar, är vi här självklart också för att hjälpa. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss, om du har behov av hjälp eller vill ha svar på en eller flera frågor.