Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Fuga Dimmer

Skapa mysig atmosfär med hjälp av en LED dimmrar

Dämpad belysning kan förvandla ett rum som inget annat. Med bara några få tryck kan du förvandla ditt vardagsrum eller kök från ett fullt upplyst rum med fokus på arbete och effektivitet till en mysig oas med dämpad belysning. Denna flexibilitet är värd att sträva efter, vilket tillsammans med den användarvänliga designen gör det lätt att dra nytta av dimmerns funktioner. 

När det är dags för fredagsmyset i vardagsrummet, kan dämpad belysning vara skillnaden mellan en bra, minnesvärd och en dålig film. Med en dimmer av hög kvalitet kan du få in biografkänslan i ditt eget hem. I kombination med indirekt belysning kan en dimmer skapa en unik atmosfär i rummet, till exempel om ljuskälla är dold bakom takstuckaturer i rummet. 

Dimmern kan användas även i vardagen. Om du tycker att ljuset kan vara lite för starkt på morgonen kan en dimmer vara till nytta för dig. Du slipper bli bländad när du tänder ljuset i köket eller rummet på morgonen. Sedan kan du öka ljusstyrkan när dina ögon vänjer sig vid den.   

Har du behov av en ny LK dimmare i ditt hem?

De allra flesta hushåll använder LK Fuga i sina hem. Denna oskrivna standard gör det lätt att byta ut och installera uttag och liknande. Lauritz Knudsen, LK, har länge varit den föredragna leverantören av uttag, strömbrytare och Fuga dosor för både privata och kommersiella byggprojekt. Det är också därför man sällan ser andra typer av uttag och strömbrytare i Danmark.

Fördelen med produkterna från LK är den modulära produktserien. Det är superenkelt att byta ut t.ex. fronter och tillbehör. Allt efter vilka behov man har. Du kan därför förnya ditt hem genom att helt enkelt byta ut fronterna på uttagen och strömbrytare i takt med att modet förändras. Utgångspunkten har faktiskt alltid varit densamma för produkterna, som behåller sin grundläggande form.

Detta är en stor fördel för husägare, som kan spara en hel del kostnader genom att inte behöva byta ut hela dosan, utan bara byta ut fronten om den inte längre passar in i inredningen eller har fått skador.

Populära i Fuga Dimmer

LK dimmers för inbyggnad med korrespondens

Här på sidan hittar du ett stort urval av dimmers med korrespondens. Oavsett om du behöver en skjutdimmer (dimmer med skjutreglage) eller en vriddimmer (dimmer med vridreglage) kan du hitta en lösning hos oss på PlusLED. Skjutdimmern är super smart, eftersom du får en klassisk strömbrytare och en dimmer i samma enhet. Dess kompakta design gör att den passar bra in i de flesta interiörer. Om du redan har LK Fuga systemet i ditt hem är det lätt och enkelt att installera denna typ av tillbehör till din belysning. 

Kom ihåg att använda dimbara ljuskällor med din LED dimmer

Det är viktigt att komma ihåg att det är viktigt att använda dimbara LED ljuskällor när du installerar dimmer. Annars kommer ljuskällan bara att blinka starkt när ljuset dämpas upp och ner. Om du märker att ljuset blinkar när du försöker dämpa ljuset beror det förmodligen på att ljuskällan inte är dimbar.


Var därför särskilt uppmärksam på detta när du installerar och använder LK dimmers.