Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Philips Hue

Med Philips Hue får du intelligent belysning in i ditt hem, belysning som du kan styra oavsett var du befinner dig. Det finns ljuskällor och lampor i olika former och stilarter, belysning till din trädgård, en Philips Hue ljusdimmer samt en lång rad tillbehör.

Här hittar du vårt urval av Philips Hue belysning till hemmet, både inomhus och utomhus. Om du är ute efter smart belysning, oavsett om det rör sig om stilfulla och eleganta Philips Hue lampor eller energibesparande lampor, då har du hamnat på rätt ställe.

Hur fungerar Philips Hue?

Philips Hue är en intelligent och smart belysning, som ger dig möjlighet att automatisera och anpassa ljuset enligt dina önskemål och behov. 

Det fungerar via ditt trådlösa nätverk, och du kan styra belysningen med en app på i smartphone, röststyrning, rörelsesensorer, ljusdämparkontakter eller eluttagen. Philips Hue-appen kan laddas ner både till iOS och Android.

Du kan använda Philips Hue både via antingen en Bridge eller Bluetooth. Oavsett om du väljer den ena eller den andra metoden, är det enkelt och snabbt att komma i gång med Philips Hue. I din app har du en uppsjö av möjligheter, så att du kan uppnå just den belysning som du har behov av.

Populära i Philips Hue

Få smart belysning in i ditt hem med en Philips Hue lampa

Philips Hue ger dig möjlighet att styra belysningen i ditt hem på ett smart och enkelt sätt. Samtidigt kan du skapa just den stämning och atmosfär i det aktuella rummet som du vill, oavsett om du skall läsa en bra bok eller äta en romantisk middag. 

Det är nämligen möjligt att leka med ljuset och sätta den stämning du vill med hjälp av olika typer av ljus och många färger som du kan välja bland.

Det finns ett stort urval av Philips Hue lampor, som alla är utförda i stilfull design. Beroende av vilken serie du tror passar bäst i ditt hem, kan ljuskällan vara antingen White, White Ambiance eller White and Color Ambiance.

Tack vare de många lampor kan du inreda ditt hem uteslutande med dessa typer av lampor. Du hittar både:

- Philips Hue taklampa

- Philips Hue pendellampa

- Philips Hue plafond

- Golvlampor

- Vägglampor

Med dessa Philips Hue lampor kan du, liksom med Philips Hue LED lampor, anpassa belysningen i ditt hem, allt efter dina önskemål och behov. Du kan bland annat automatisera ljuset, så att det tänds och släcks när du vill det. Har du glömt att släcka ljuset innan du åkte hemifrån, kan du alltid släcka det med hjälp av din app.

Philips Hue inbyggnadsspotlights kan användas i alla rum

Spotlightbelysning är inte alltid en typ av belysning som många förbinder med trivsel och en god stämning. Men det kan det vara om du väljer att använda dig av en Philips Hue spotlight i ditt hem.

En Philips Hue infällda spotlight är inte som alla andra typer av spotlights på marknaden. Här får du enastående och utmärkt belysning både när det gäller många belysningsmöjligheter samt kvaliteten. När det gäller ljuset i Philips Hue lampor eller LED ljuskällor, är det nämligen inte bara energibesparande, utan också av extra hög kvalitet.

Dessutom kan du använda både dessa spotlights till grundbelysning i ditt hem eller som trivselbelysning, om det är det du vill ha. Du kan exempelvis använda dina infällda spotlights i ditt kök, så att du får riktigt bra belysning när du lagar mat eller i en myshörna i vardagsrummet, så att du alltid har möjlighet att slappna av, spela ett spel eller läsa en bok.

Om du investerar i Philips Hue spotlights till din bostad, levereras de med en inbyggd ljuskälla. Det kan vara både med hjälp från Philips Hue GU10 lampor, Philips Hue E27 lampor eller Philips Hue E14 lampor.

Välj Philips Hue utomhuslampor till dina utomhusområden

Det är inte bara inomhus som du kan få stor glädje av många belysningsmöjligheter med Philips Hue. Om du har behov av utomhusbelysning, är det nämligen värt att även överväga Philips Hue outdoor. Härmed kan du ge dina utomhusområden helt nytt liv, enkelt och snabbt, eftersom du bara kan styra ljuset med hjälp av exempelvis din smartphone.

Du kan exempelvis placera belysningen runt i din trädgård eller i din uppfart. Du kan bli välkomnad av ljus som tänds när du kommer hem i mörkret. Du kan också få ut det bästa ur din trädgård genom att justera ljuset i varje situation, oavsett om du skall hålla en trädgårdsfest, slappa på terrassen en sommarkväll eller liknande.

Skall jag välja en Philips Hue Bridge eller Bluetooth?

Som vi har nämnt i ett ovanstående avsnitt, är det möjligt att styra dina Philips Hue lampor och ljuskällor med hjälp av antingen en Philips Hue Bridge eller Bluetooth. Om du skall välja den ena eller den andra möjligheten beror på dina preferenser samt de möjligheter du vill ha.

I dag levereras nästan alla Philips Hue ljuskällor och lampor med Bluetooth inbyggt. Du skall därför bara sätta exempelvis ljuskällan i en lampa, ladda ner appen, varefter du kan styra belysningen i ditt hem. Med Philips Hue med Bluetooth kan du styra upp till 10 ljuskällor i ett rum.

Om du vill ha ett större system i hemmet, är det en fördel med en Hue Bridge. Börjar du med Bluetooth, kan du lätt utöka med en Hue Bridge senare. Med en Bridge kan du styra belysningen i hela hemmet inomhus såväl som utomhus.

En Hue Bridge ger dig många fler möjligheter, och den skall bara kopplas till din router. Du kan styra upp till 50 ljuskällor och styra ljuset oavsett, om du är hemma eller om du är på språng.

Hitta ett bra Philips Hue erbjudande här

På PlusLED älskar vi Philips Hue för både inomhus och utomhus bruk. Du hittar ett stort urval av Philips Hue produkter, vilket gör att det finns något för alla smaker samt alla behov - till ett bra pris.

Vid eventuella frågor kring Philips Hue, eller om du har behov av hjälp för att välja rätt produkter, är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, chatt eller mail. När det gäller belysningen i ditt hem Med Philips Hue, är det bara din fantasi som sätter gränserna.