Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Lysrör armatur - Utomhus (IP65)

Här hittar du vårt urval av stänksäkra och dammsäkra LED-lysrörsarmaturer. LED-rörslamporna är tillverkade av robust material och lämpar sig för installation både inomhus och utomhus. Alla våra armaturer har IP klass IP65, detta är din garanti för en hållbar LED-armatur som tål vind och väder. Alla våra led-ljusrörsarmaturer är enkla och lätta att montera och installera och kan levereras både utan LED-rör och med LED-rör. Beslagen lämpar sig väl för montering i garage, festsalar, på husets yttervägg, förråd m.m. 

Beslagen är mycket mångsidiga och trots sina egenskaper är de inte tunga. LED-rörarmaturerna kan enkelt monteras i trätak, betongtak, gipstak, lamell-/träbetong, samt i husets överhäng.

Populära i LED Lysrör armatur - Utomhus (IP65)

Letar du efter billiga Lysrör armatur?

På denna sida hittar du ett stort urval av 120 cm och 150 cm våtrumsarmaturer med IP65-klassning. Alla våra utomhusarmaturer är byggda i robusta kvalitetsmaterial som tål vind och väder och kan monteras både inomhus och utomhus.

Alla våra lysrör är byggda för installation med LED-rör och du kan därför uppnå direkt härledda besparingar på upp till 60% vid byte av dina gamla lysrör från dag 1.