Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

TV LED strip / PC LED strip

Tillägg av ljus bakom din TV är garanterat en av de saker som du aldrig visste att du saknade, innan du har provar det. Med en TV LED strip kan du nämligen göra din TV till hemmets mittpunkt. Om du är ute efter en TV LED strip, hittar du flera olika varianter här hos oss på PlusLED. 

För oss är det nämligen mycket viktigt att du kan få en fint bakbelyst TV. Dessutom kommer det att vara betydligt behagligare för dig att titta på TV när du har en skön bakgrundsbelysning. Ta en närmare titt här på vårt urval av LED strips till TV.

Optimera stämningen och atmosfären med LED strips till TV

LED strips har de senaste åren stigit markant i popularitet, i synnerhet när det gäller belysning i hemmet. Ett kreativt sätt att använda dem på är som TV-bakgrundsbelysning. 

Om du placerar TV strips bakom din TV, kan du vara säker på att du uppnår helt speciell stämning och atmosfär. Det kommer nästan att kännas som om du sitter i en biograf, eftersom du kan fördjupa dig i TV-upplevelsen ännu mera.

Stämningen optimeras markant, eftersom du får en snygg bakgrundsbelysning förutom den övriga belysningen i rummet. Förutom att du kan använda en LED strip till din TV, finns det även en PC LED strip eller RGB PC strip, som du kan använda dig av till din dator för att uppnå precis det samma. Skulle det inte vara roligt och samtidigt snyggt att använda en LED strip som belysning till din TV?


Populära i TV LED Strip

Vilka är fördelarna med att ha lampor bakom TV:n?

Försök att föreställa dig att du befinner dig i ett mörkt rum där det bara finns en enda ljuskälla. Du har förmodligen redan testat att titta på en film, arbeta vid din dator eller stirra på din mobiltelefon i mörker under långa perioder.

Att titta på TV utan lampor i rummet kan anstränga dina ögon. Om du väljer att lägga till ljus bakom din TV ökar du generellt ljuset i rummet. Det är därför ett subtilt sätt på vilket du kan undvika att titta på tv i mörkret utan att behöva tända taklampan eller liknande.

Med ljus bakom TV:n kommer det därför att göra tv-tittandet mycket bekvämare för dig, samtidigt som det lindrar trötta ögon. Du vill minska belastningen på ögonen på grund av den skarpa kontrasten mellan en ljus TV-skärm och ett mörkt rum.

Välj den bästa lightstrip-TV:n för dina behov

Bland alla TV-LED-remsor som finns på marknaden, hur hittar du den perfekta för din TV? Om du vill ha känslan av att du tittar på tv på en biograf är TV LED RBG förmodligen ett bra val för dig.

En LED-remsa, som en RGB LED-TV, kan lysa upp i olika färger, vilket gör din tittarupplevelse ännu mer spännande. Dessutom är det generellt sett en fördel med en RGB LED strip USB eller en LED strip USB. En sådan TV-remsa kan enkelt anslutas via en USB-ingång på din TV.

När du väl har valt rätt tv-remsa för dina behov kan du installera den snabbt och enkelt. Tv-remsor monteras vanligtvis med hjälp av dubbelhäftande tejp. Detta gör att du kan ställa in dina remsor så att de passar din TV perfekt.