Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

DIVERSE

Roliga prylar og gadgets för alla män, kvinnor och barn i alla åldrar

Här på PlusLED hittar du ett stort urval av prylar och andra roliga och spännande produkter som du kan köpa till dig själv eller som gåva till någon du tycker om. Möjligheterna är oändliga och man kan aldrig ha tillräckligt med prylar. Eftersom ny teknik ständigt växer fram och erbjuder nya möjligheter att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Prylar är ett mycket brett begrepp som omfattar allt från elektroniska prylar som trådlösa hörlurar, smarttelefoner med mera, till prylar som underlättar din arbetsbörda eller bara gör vardagen roligare. 

Smarta gadgets och prylar för dig som älskar kul gåvor och smarte saker

Är du en som älskar roliga prylar eller känner du någon som älskar roliga saker? Eftersom det finns många anledningar att köpa olika prylar har vissa prylar ett specifikt syfte, medan andra gadgets ger fritt spelrum. Som till exempel en rolig och fånig present. Gadgets är därför vanligtvis inte något du hittar i vanliga butiker. 

Gadgets är inte alltid nödvändiga och användbara, men de kan ge användaren glädje, särskilt om du har ett hektiskt liv, till exempel med arbete, dagliga sysslor eller andra saker. I dessa situationer kan gadgets hjälpa till att skapa utrymme för lite skoj och spel. Med andra ord är en gadget ett föremål med smart design och, i vissa fall, en ovanlig funktion. 

Här på PlusLED hittar du en rad roliga, billiga och användbara gadgets för dig som behöver något som gör ditt liv lite enklare eller löser ett problem som du möter i din vardag. Med vårt breda urval av gadgets kan du vara säker på att något kommer att fånga din uppmärksamhet. Det kanske inte är användbart för dig, men det är förmodligen användbart för någon i din närhet. 


Populära i DIVERSE

De coolaste gadgets för alla och roliga prylar til hemmet

Vem älskar inte att ha coola gadgets att visa upp för vänner och familj? Därför kan du nu köpa coola gadgets från oss på PlusLED. Vi har coola gadgets för män, kvinnor och barn i alla åldrar. Vi har ett brett urval av gadgets för dig som behöver göra livet lite enklare eller spännande, eller för att ha kul ibland. 

Du hittar allt från mysiga lavalampor i olika färger och bordslampor med flera funktioner till en cool flytande flaskhållare som kan användas som inflyttningspresent eller examensgåva.

Om du har behov av gadgets eller andra roliga saker till ditt barns rum kan du dekorera det med många gadgets, leksaker och lampor som kan användas året runt. Vår uppladdningsbara silikonpanda, som har en inbyggd LED lampa och ett batteri, är mycket mjuk och enkel att använda eftersom den kan slås på, stängas av och byta färg genom att trycka lätt på den. Tack vare sin snygga design är den perfekt som barndekoration och fungerar perfekt som leksak för de minsta själarna. 

Letar du efter en selfie ringljus för att få rätt belysning för dina selfies, videoinspelningar, live-inspelningar, videosamtal, sminksessioner m.m.? Det hittar du också här på PlusLED. Denna typ av ljuskälla förbättrar belysningen och bildkvaliteten samt ger mer optimala förhållanden och mer professionella resultat för dina foton.

Skapa glädje med speciella lampor, för dem som vill ha belysning som sticker ut

När du blandar gadgets och lampor med varandra blir möjligheterna nästan oändliga. Ett brett urval av kreativa och innovativa belysningslösningar utvecklas och produceras, som kanske inte ser ut som vad du normalt skulle hitta i ditt hem. Fantasin får fritt spel och ibland kommer designers på lösningar som verkligen gör vardagen enklare för många människor. 

Det kan vara LED lampor, som är mobila med hänsyn på position. Lampan kan utformas så att den kan användas i flera olika situationer. Den kan också utformas med flera funktioner för ögat, t.ex. trådlös laddning av mobiltelefoner vid lampans bas eller förstoringsglas bredvid lampans ljuskälla. 

Lampor och gadgets har haft en exponentiell tillväxtkurva de senaste åren. I takt med att spelens popularitet och speluniversumet har ökat, har även fokus lagts på att utveckla gadgets för just detta segment. 

Nu kan du köpa lampor och ljuskällor som är formade som spelkaraktärer och ikoner från ett stort antal populära underhållningsspel och filmer. Exempelvis är spel som Counter-Strike, Fortnite, GTA och Rocket League populära titlar just nu. Därför har utvecklingen av varor och gadgets för dessa spel också väckt stor uppmärksamhet.

På PlusLED har vi ett brett urval av speciella lampor och gadgets som garanterat kommer att skapa glädje och förundran i din vardag och på din fest. Du hittar artiklar för alla åldrar, eftersom vi vet att särskilt barn kan känna glädje av speciella ljuskällor, t.ex. lavalampor, tryckkänsliga ljuspaneler, nallar och figurer med inbyggda LED lampor. 

Gör livet enklare på kontoret med våra elektroniska gadgets

De som tillbringar större delen av sin arbetstid på ett kontor kan ha känt att det saknas något som gör deras arbete bättre och enklare. Du vill till exempel ha ström på din telefon, men strömmen på telefonen kanske tar slut allt för snabbt och det är för krångligt att ha en laddare med dig hela tiden.

Det är därför vi på PlusLED erbjuder vår multifunktionella 5 i 1 trådlösa laddning med ett stativ för pennor och blyertspennor, plus en powerbank med 2 USB-portar för att ladda andra enheter samtidigt. Vi erbjuder också många andra olika kontorsgadgets som är användbara och som kan göra livet både lite bättre och enklare på kontoret eller arbetsplatsen.

Elektronikgadgets som underlättar vardagen

För många betyder gadgets också elektronik. Detta är inte förvånande, eftersom elektronik har gett tillverkare och utvecklare möjlighet att utveckla mycket smarta produkter som utan att ta upp mycket utrymme kan ge många timmars underhållning eller helt enkelt göra vardagen enklare för människor i alla åldrar. 

Det kan vara en LED lampa med inbyggd högtalare. Praktiska hemprodukter, som RGBW-lampor och ljusslingor, lavalampor i en mängd färger, uppladdningsbara bordslampor med inbyggd vinkylare och högtalare och mycket mer. 

Elektroniska gadgets kan köpas för både inomhus- och utomhusbruk, eftersom tekniken och inkapslingen av elektroniska apparater är så bra idag. Att det inte nödvändigtvis behöver förstöra den smarta designen eller funktionen för att produkten skall kunna användas utomhus. 

Gemensamt för dessa produkter är att de underlättar vardagen genom glädje och praktiska funktioner. Enkla vardagsföremål som är nödvändiga för många, t.ex. ett bluetooth-headset, är också en modern elektronisk pryl. Tekniken och elektroniken utvecklas ständigt och vi kommer troligen att få se ännu smartare och mer innovativa lösningar på vardagliga gadgets inom en snar framtid. 

På PlusLED har vi ett brett urval av de smartaste elektroniska gadgets som gör din vardag enklare och roligare. Vi älskar själva gadgets och utökar ständigt vårt sortiment med de senaste och coolaste produkterna. På så sätt ser vi till att vi alltid kan erbjuda dig som kund de senaste och mest innovativa lösningarna på marknaden.

De mest populära gadgets för hemmet

När det gäller gadgets finns det otaliga gadgets på marknaden och därför är det svårt att få plats med alla dem på ett och samma ställe. Därför har vi på PlusLED valt ut och samlat ett stort antal av de mest populära gadgets för olika ändamål. Därför kommer du nästan säkert att hitta den gadget som kan göra din vardag och ditt liv lite roligare och enklare. 

Vi erbjuder alla typer av gadgets som du redan känner till eller har hört talas om. De flesta gadgets som du hittar här är antingen något du har sett på TV, Youtube, Facebook, Instagram eller kanske bara stött på i vardagen. 

Därför vill vi erbjuda några av de mest populära och ikoniska gadgets som inte går ur tiden.