Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

230V LED Strip på tromle

LED STRIPS 230V | TRUMMA | 4000K

Dessa LED-strips på trumma är idealiska för belysning på byggarbetsplatser, lagerlokaler, verkstäder och mycket mer. Med en längd på 25 eller 50 meter och en ljusstyrka på 850 eller 1500 lm per meter är dessa LED-strips ett effektivt val för att belysa större områden. De levereras med 1,5 eller 4 meter lång anslutningskabel för enkel och bekväm installation.

Hållbar och energieffektiv LED-belysning

LED-stripen är utformad för att vara hållbar och energieffektiv. Den har en IP65-klassificering, vilket innebär att den är damm- och vattentålig och kan användas både inomhus och utomhus.

Enkel installation och mångsidig användning

Denna LED-strip är lätt att installera och kan anpassas för olika områden och ändamål. Den kan klippas till önskad längd, vilket möjliggör anpassning för specifika projekt. Med sin höga ljusstyrka och jämn ljusfördelning är den lämplig för att skapa en behaglig och optimal belysning.

Pålitlig prestanda

LED-stripsen är tillverkade med fokus på kvalitet och pålitlighet. De är utformade för att säkerställa lång livslängd och minimalt underhållsarbete. Med sin höga ljusstyrka och jämn ljusfördelning är den lämplig för att skapa en bekväm arbetsmiljö och öka produktiviteten.

Förbättra din arbetsmiljö med dessa LED-strips

Dessa LED-trummastrimmar är en pålitlig och effektiv lösning för att förbättra din arbetsmiljö. Med sin höga ljusstyrka, energieffektivitet och hållbarhet är den ett idealiskt val för professionella och kommersiella tillämpningar. Oavsett om du behöver belysning för byggarbetsplatser, lagerlokaler eller verkstäder kommer denna LED-strip att uppfylla dina behov och säkerställa en optimal belysning.

Populära i 230V LED Strip på tromle