Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Zigbee LED Strip & Lampor

Är du ute efter en smart lampa till ditt hem? Då är det värt att ta en titt på en Zigbee lampa eller varför inte fler. Med dessa lampor får du nämligen inte bara smarta lösningar, du får likaledes dekorativa element in i ditt hem eller i ditt företag.

Om du vill ha Zigbee lampor, hittar du här på vår sida en uppsjö av olika möjligheter. Du kan välja mellan allt från trädgårdslampor till strålkastare, Hue LED band och mycket mer. Utforska dina möjligheter här och välj perfekta Zigbee lampor för just dina behov.

Välj en Zigbee lampa som din utomhusbelysning till trädgården

Att upplysa din trädgård är inte bara snyggt. Det ökar även säkerheten, eftersom du härmed alltid kan se när du går runt i trädgården. Dessutom kan det verka preventivt med tanke på objudna gäster och eventuella inbrottstjuvar. Det finns dock många möjligheter när det handlar om utomhusbelysning.

Om du vill ha en smart lösning, kan en Zigbee trädgårdslampa vara det optimala valet för dig. Med en Zigbee trädgårdslampa är du garanterad en snygg modell, som kan lysa i flera olika färger. Dessutom är våra Zigbee lampor kompatibla med flera Smart Home-system, som till exempel Philips Hue.


Populära i Zigbee LED Strip & Lampor

Överväg en Zigbee strålkastare, kompatibel med Philips Hue

Med en Zigbee LED strålkastare får du en allsidig ljuskälla, som du kan använda till en mängd ändamål. Du kan använda den inte bara i ditt privata hem, du kan även använda den i ditt företag, butik eller liknande. Denna typ av lampor kan bland annat användas som fasadbelysning eller som belysning i din trädgård, infart, garage, på en byggarbetsplats m.m.

När du är ute efter en Zigbee strålkastare, kan du överväga att välja en som är kompatibel med Philips Hue. På PlusLED är våra Zigbee strålkastare självklart detta. Det kommer alltid att vara en fördel för dig, som är i gång med att bygga upp ditt smarta hem.

En Zigbee LED strip är den perfekta dekorativa lösningen

En Zigbee strip, även kallat ett Zigbee band, är en funktionell och praktisk belysningsform, som kan monteras närmast överallt. 

Det innebär med andra ord, att om du väljer en Zigbee LED strip kan du i stort sett placera den just där du har mest behov av den. På grund av detta används Zigbee strips vanligtvis på ställen och områden där det inte finns utrymme för exempelvis traditionella fattningar.

Våra Zigbee LED strips är perfekta om du vill ha en skön och dekorativ belysning. Dessutom får du ett Hue LED band, eftersom våra Zigbee strips i denna kategori bland annat är kompatibel med Philips Hue.

Zigbee lampor i form av paneler är en bra lösning

Zigbee paneler lämpar sig utmärkt för att skapa en vacker belyst miljö, eftersom deras ljus påminner otroligt mycket om naturligt ljus. Därför har LED paneler också blivit otroligt populära i både företag och privata hem. 

Med en Zigbee panel får du därför praktiskt och starkt ljus, som inte bländar. Ljuset är varmt och vitt och fungerar bra i allt från ett vardagsrum till ett kontor samt andra ställen.