Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tillbehör för LED paneler

Stort urval av tillbehör för LED Panel ramar 60x60 

För att utnyttja LED panelernas fulla ljusflöde så effektivt och ändamålsenligt som möjligt, krävs ofta monteringstillbehör i ett eller annat format. Det kan vara en ram för att säkerställa plan montering i tak eller en wireupphängning om takhöjden tillåter eller kräver detta. Denna kategori samlar därför tillbehör för LED paneler, för ett brett urval av monteringslösningar som vi på PlusLED anser vara optimala och effektiva med LED ljuspaneler. LED paneler erbjuder många olika monteringsalternativ, det är därför viktigt att du använder rätt tillbehör så att du får ut det mesta av dina LED ljuskällor.

På PlusLED hittar du ramar för LED paneler för montering i tak med troldtektplattor

Om du är ute efter den perfekta ramen för att montera LED paneler i ett troldtekttak, då har vi här på PlusLED en av de bästa och mest optimala lösningarna på marknaden. Vår Troldtekt ram för LED panel i 60x60 med perfekt passform garanterar en vacker och estetisk installation. Den minimalistiska panelramen säkerställer att LED panelen efter installationen ligger helt plant i ditt troldtekttak. Med denna perfekt passande ram får du en lösning som ger ett superfint och stilfullt uttryck, med en panel som ligger helt plant mot taket. Enkel och snabb installation gör det också lätt att ta bort och återmontera panelen i ramen efteråt, om det skulle bli nödvändigt.


Populär i Tillbehör för LED paneler

Ramar och wireset för montering av 30x120 Ljuspanel 

I vissa fall kan taket vara så högt att det enda alternativet för att använda LED paneler är att montera dem närmare golvet. Detta kan göras med hjälp av wireupphängningskit för LED paneler. Dessa stålwire gör det möjligt att sänka LED panelen en meter från taket. Det kan göra stor skillnad om det till exempel är 4 meter till taket. Den enkla och användarvänliga installationen av wireupphängningen för LED ljuspanelen gör den här uppsättningen populär i situationer där du vill ha panelen närmare golvet.