Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Taklampor

Skall du förnya hemmet och därmed har behov av en eller flera taklampor? Hos oss på PlusLED hittar du ett stort urval av taklampor i olika former, storlekar och färger. Oavsett vilken typ av lampa du har behov av, är chansen stor att du här på vår sida hittar en lampa som faller dig i smaken.

Med taklampor får du idealisk belysning till både kök, matsal, vardagsrum och sovrum. 

Det är nämligen en lösning som oftast ger en bra grundbelysning, medan den också kan bidra med något speciellt i din inredning. Ta en titt i vårt sortiment och välj perfekt taklampa till din bostad, oavsett om du vill ha en mer praktisk eller en mer dekorativ belysning.

Tillför en snygg taklampa till din inredning

Belysning är en mycket viktig del i varje rum. Med hjälp av taklampor i kombination med rummets naturliga ljus kan du uppnå ljusa och inbjudande rum, där det varken finns mörka hörn eller avkrokar. 

En taklampa fungerar ofta som ett rums grundbelysning, eftersom de placeras i taket och vanligtvis är det det första ljuset du tänder när du går in i ett rum. De ger bra belysning och fås i många utgåvor, vilket gör det möjligt för ljuset att bli ett dekorativt element i hemmet.

Att leka med belysningen är ett av de mest effektiva sätt att ge olika rum en helt ny stämning och atmosfär. En välplacerad billig taklampa kan göra markant skillnad. Med helt rätta snygga lampor kan du exempelvis få ett mörkt och tråkigt rum att verka ljust och inbjudande.


Populära i Taklampor

Taklampor för varje rum i ditt hem

Det helt rätta ljuset kan medverka till att blåsa nytt liv i ett rum, oavsett om du ger dig i kast med att hänga upp en lampa i ditt vardagsrum, ditt kök, ditt sovrum eller andra ställen i bostaden.

- Taklampa vardagsrum: När det gäller lampor till vardagsrummet och vardagsrumslampor, kan dessa placeras på flera ställen. Du kan till exempel placera en lampa över soffbordet. Om du har en liten hörna i ditt vardagsrum med en fåtölj eller sköna kuddar, kan du göra om den till en läshörna med en fin lampa, som hänger ner eller med hjälp av en spotlightskena.

- Taklampa sovrum: Ingen annan lampa är så effektiv som en taklampa till sovrum. En sovrumslampa sätter en varm och inbjudande ton till det rum där du skall slappna av. 

- Taklampa kök: Generellt fungerar kökslampor och lampor till köket, i form av taklampor och pendellampor, bäst som en generell köksbelysning samt för att skapa mer stämning. Med exempelvis lampor till matbord och matbordslampor kan du förvandla en helt vanlig middag för att föregå i en intim och trevlig atmosfär.

- Lampa entré: Många föredrar att använda taklampor när det gäller lampor till hallen. Sådana lampor fungerar nämligen som ett designelement, medan de också lyser upp din entré. Det kan exempelvis vara takspotlights eller en takplafond.

Hitta rätt taklampa för dina behov

I och med att det finns ett så stort urval av pendlar och taklampor kan det verka svårt att välja den rätta. I synnerhet om du är osäker på vad som är bäst. Naturligtvis är det viktigt, att du väljer häftiga taklampor i hög kvalitet, som passar både din smak och inredning.

Det är viktigt att du väljer lampor som du tycker om, så att de kan förbli i ditt hem i många år framöver. Dock bör du ha några enkla faktorer i minnet, innan du investerar i en ny taklampa eller pendellampa.

Om du använder lampan som grundbelysning, bör du välja en variant där ljuset sprids optimalt. Härmed kan du vara säker på att alla hörn blir upplysta på absolut bästa sätt. 

Dessutom är det en fördel att överväga vilket rum dina pendellampor skall placeras i. Det är nämligen stor skillnad på om det rör sig om kökslampor, en matsalslampa, en sovrumslampa eller en kontorslampa. 

Om det är i sovrummet, skall det helst vara en modell med mjuk och varm belysning. Om du däremot vill ha en taklampa till kontoret eller vardagsrummet, där du har behov av att arbeta, läsa eller liknande, är det viktigt med en variant som ger en direkt och stark belysning, så att du kan se vad du gör.

Håll dina elräkningar låga med en LED lampa och LED taklampa

Håll dina elräkningar låga genom att välja LED taklampor. Med LED taklampor behöver du aldrig bekymra dig för att använda för mycket ström. 

Tack vare LED belysning kan du nämligen uppnå en markant besparing på din elräkning jämfört med att använda dig av en lampa med en halogenlampa eller glödlampa.

Dessutom behöver du inte byta ljuskällor hela tiden om du investerar i en eller flera LED  lampor. En LED ljuskälla är känd för att ha lång livslängd, vilket inte bara är en fördel för ditt bankkonto, utan även för miljön. 

LED takbelysning är därför det rätta valet för dig, som vill ha en energieffektiv och miljömedveten lösning.

Har du behov av hjälp eller rådgivning när du skall välja billiga taklampor?

På PlusLED strävar vi efter att du kan hitta just den lampa som du har behov av till ett bra pris. Därför saluför vi billiga lampor till alla rum i ditt hem. Även om du här får ett bra erbjudande på taklampa, är kvaliteten fortfarande hög.

Vi erbjuder uteslutande taklampor i hög kvalitet, så att du kan få glädje av dina lampor i många år framöver. Då dessa lampor som regel används som primära ljuskällor i många rum, är det viktigt för oss att de är hållbara, medan de likaledes är snyggt designade.

I vårt urval hittar du därför allt från både stora och små taklampor till lampor i många olika färger.