Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Se över möjligheterna i ditt Smart Home med Sonoff

Med kvalitetsprodukter från Sonoff kan du vara säker på att få den senaste tekniken inom Smart Home och Zigbee-kompatibla produkter. Sonoff har gjort sig känd för att tänja på gränserna för både teknik och pris som tidigare kanske har hindrat vissa från att starta sitt eget äventyr med smarta hem. Prismässigt är Sonoffs produkter verkligen intressanta, vilket också är en bidragande faktor till att de har tagit marknaden för smarta hem med storm. När du använder en Sonoff-produkt är du därför säker på att du får en beprövad kvalitetsprodukt som används över hela världen. Samtidigt kan du ansluta dig till den växande gemenskapen av Sonoff-användare på sociala medier. Här kan du få tips och tricks för att göra ditt smarta hem ännu bättre och dela dina erfarenheter med andra likasinnade. Allt med fokus på Sonoffs smarta produkter.

Stort urval av Zigbee produkter för det intelligenta hemmet

På den här hemsidan hittar du ett stort urval av innovativa smarta produkter från Sonoff. Du hittar en Sonoff tryckknapp eller kanske en sensor med Zigbee, som du kan montera och använda med din favorit Sonoff App. Till exempel via appar som eWeLink. Med en zigbee-enhet kan du göra vanliga elektriska apparater med sladdar trådlösa. Även om produkten i fråga kanske inte har utformats i förväg för integrering i smarta hem och appstyrning.


Populär i Sonoff Zigbee

Använd dina enheter på avstånd med Zigbee Smarta Pluggar

Många hushåll använder fortfarande de gammaldags analoga tänd/släck klockor. Den här typen av timer har använts i stor utsträckning under de senaste åren, till exempel när vi har varit på semester. Timern har alltså sett till att ljuset tänds vid valda tidpunkter i hemmet, i syfte att skydda hemmet mot t.ex. inbrott genom att simulera att någon är hemma. Med en trådlös zigbee-smart plugg får du samma grundläggande funktion plus många nya funktioner. Med hjälp av din smartphone kan du justera inställningarna för tiden och så vidare när du är på språng eller njuter under solen i söder. Du kan också slå på och stänga av den anslutna enheten. Tryck helt enkelt på på/av-knappen i appen. På så sätt slipper du installera den gamla analoga on/off-klockan, och du kan vara säker på att lamporna är tända eftersom du omedelbart kan se om enheten fungerar i appen.

Få smart kontroll över dina elektriska installationer med hjälp av Zigbee reläer

Fördelen med ett Zigbee-relä är att denna typ av enhet kan styras och användas med alla typer av elektroniska produkter. Sonoff Zigbee Smart Switch fungerar som ett On/Off-relä och enheten kan därför monteras mellan strömförsörjningen och olika elektriska apparater. Detta ger massor av olika tillämpningar där endast fantasin sätter gränserna. Med appstyrning kan du ställa in automatiska On/Off-sekvenser. Sonoff Zigbee smart switch är också kompatibel med röststyrning från Amazon Alexa och Google Home. Det är dock viktigt att notera att den här typen av reläer endast bör installeras av en auktoriserad elektriker och att Zigbee-enheter kräver en kompatibel Zigbee-brygga för att fungera. Till exempel en Sonoff Zigbee-brygga.

Med eWeLink app kan du enkelt installera din Sonoff Zigbee Brygga

Med den välkända och populära eWeLink-appen är det superenkelt att konfigurera och använda dina zigbee-produkter från Sonoff. I appen har du möjlighet att ställa in scener och liknande som tillsammans gör ditt smarta hem ännu bättre. Du kan använda massor av timmar i dessa appar och du har oändliga möjligheter att ställa in ett antal förinställningar som gör vardagen enklare. Så länge din brygga och mobila enhet är anslutna till internet kan du styra dina smarta enheter oavsett var du befinner dig i världen. Det ger dig sinnesro att veta att du alltid kan tända en lampa, stänga garagedörren, koppla bort elektroniska apparater eller liknande, oavsett var du befinner dig. Sonoff Zigbee är lätt att använda. Dessutom är den snabb och smart!