Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

4 st. Shelly Plus 2PM

Produktnummer: 92005-4
Shelly Plus 2PM är en intelligent WiFi styrd switch som gör det möjligt för dig att automatisera och styra elektriska apparater och belysning i ditt hem. Den har två kanaler med en total strömkapacitet på 16A (18A topp) och stödjer strömmätning för varje kanal. Du kan skapa anpassade tidsscheman, använda smarta scenarion och övervaka strömförbrukningen för varje enskild kanal. Shelly Plus 2PM är kompatibel med Alexa, Google Home, Android och iOS, och den kan styras via Shelly appen, röstassistenter och olika protokoll. Denna smarta switch är enkel att installera och passar perfekt i de flesta standard elektriska boxar och kontakter.

1 326 kr 

1 489 kr

Paketet innehåller:

4 Antal.
Shelly Plus 2PM

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "4 st. Shelly Plus 2PM"

Automatisera ditt hem med 4 st. Shelly Plus 2PM

Shelly Plus 2PM är en smart switch som fungerar via WiFi och ger dig möjlighet att automatisera och styra olika elektriska apparater och belysning i ditt hem. Med Shelly Plus 2PM kan du uppnå en mer effektiv och bekväm vardag.

Effektiv styrning med två kanaler och strömmätning

Med Shelly Plus 2PM har du möjlighet att styra två separata kretsar och övervaka deras individuella strömförbrukning. Detta ger dig möjlighet att styra två olika ljus på samma fas med bara en enhet. Du kan enkelt slå på och av ljusen med manuell kontroll, Shelly appen, ditt favorit hemautomatiseringssystem eller till och med din röst. Genom att använda Shelly Plus 2PM kan du både spara energi och minska behovet av kabelförläggning.

Få full kontroll över rullgardiner och andra tvåvägsmotorer

En av de speciella funktionerna hos Shelly Plus 2PM är dess förmåga att styra rullgardiner, gardiner, garageportar och andra tvåvägsmotorer. Du kan enkelt automatisera och justera positionen för dessa enheter för att skapa önskad atmosfär i ditt hem. Oavsett om det handlar om att öppna gardinerna på morgonen för att släppa in naturligt ljus eller att säkert stänga rullgardinerna på kvällen för att skydda privatlivet, ger Shelly Plus 2PM dig full kontroll.

Intelligent schemaläggning och scenarier

Med Shelly Plus 2PM kan du anpassa scheman baserat på din dagliga rutin eller följa soluppgångs- och solnedgångstider för att styra belysningen i enlighet med detta. Du kan också skapa skräddarsydda scenarier genom att kombinera Shelly Plus 2PM med dina andra Shelly enheter. Detta ger dig möjlighet att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem med bara en knapptryckning.

Övervaka din strömförbrukning och minska din energiförbrukning

Shelly Plus 2PM gör det enkelt för dig att hålla koll på och analysera energiförbrukningen för dina automatiserade apparater. Med de två inbyggda noggranna strömmätarna kan du övervaka förbrukningen för varje kanal individuellt. Detta hjälper dig att förutsäga dina kostnader och minska dina elkostnader. Genom att använda Shelly Plus 2PM kan varje husägare uppnå en mer hållbar och energieffektiv livsstil.

Bred kompatibilitet och enkel installation

Shelly Plus 2PM kan enkelt integreras med Alexa, Google Home, Android och iOS. Du kan enkelt ansluta den till din föredragna röstassistent och styra dina Shelly enheter med din röst. Installationen är enkel och kräver ingen hub. Du kan ansluta Shelly Plus 2PM till ditt WiFi nätverk och komma igång med att automatisera ditt hem.

Automatisera ditt hem med Shelly Plus 2PM

Förbättra ditt hem genom att uppgradera till Shelly Plus 2PM och upplev fördelarna med intelligent automatisering. Med Shelly Plus 2PM kan du få full kontroll över dina lampor, rullgardiner och andra elektriska apparater. Spara energi, öka säkerheten och skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Låt Shelly Plus 2PM göra ditt hem smartare och mer bekvämt.

Mer information "4 st. Shelly Plus 2PM"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Volt: 230V
Info 1 Max 16A
Info 2 Max 240 volt
Dimensionera 37 mm x 42 mm x 16 mm
Material Plast
Längd (mm) 16
Bredd (mm) 37
Höjd (mm) 42
EAN 3800235265031

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ