Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Knappcellsbatterier

Är du ute efter knappcellsbatterier med lång livslängd?

Knappcellsbatterier är enormt effektiva eftersom strömkällan består av litium. De har en lång drifttid och nästan ingen energiförlust om de inte används kontinuerligt. Detta innebär att de ofta används i små fjärrkontroller, miniräknare och allmän småelektronik. Om det inte är optimalt eller nödvändigt att byta batterikälla särskilt ofta. 

Knappcellens fysiska storlek gör det också möjligt att montera en strömkälla i mycket små elektroniska apparater. CR-batterier är särskilt vanliga i armbandsur och bilnycklar. Denna typ av batterier är därför mycket effektiv i förhållande till sin storlek. Den används därför i ett stort antal små elektroniska apparater.


Populära i Knappcellsbatterier

Har du behov av CR2032, CR2025, CR2450 eller CR2430 batterier?

Knappcellsbatterier finns också i många olika storlekar. På PlusLED har vi valt ut de mest populära för att inkludera dem i vårt sortiment. Så att vi kan erbjuda en batterilösning med fokus på de mest använda CR-batterimodellerna. 

Du kan vanligtvis läsa om vilket batteri din enhet använder i bruksanvisningen för den aktuella produkten. Alternativt kan du titta på det batteri som redan finns i enheten. På en av batteriets sidor står CR tryckt, följt av fyra siffror. Till exempel: CR2032

Din elektroniska produkt behöver därför ett knappcellsbatteri i storleken CR2032

Räcker det inte med ett knappcellsbatteri? Då kan du ta en titt på alla våra olika multipack!

Knappcellsbatterier säljs ofta i förpackningar om ett batteri. Men som så ofta händer, kommer olyckor sällan i paket. Därför är det en bra idé att köpa ett av våra 5 st. multipaket med knappceller, så att du har ett försprång nästa gång ett av dina batterier tar slut. På så sätt undviker du att köksvågen plötsligt strejkar mitt i matlagningen och att batterilådan endast innehåller det gamla enstycks paketet för det nu urladdade batteriet som redan sitter i vågen.