Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vårt utbud av diffusorer 

Vill du ha en behaglig sensorisk upplevelse och en avkopplande miljö i din hektiska vardag - då är våra aromdiffusorer något för dig. Här på PlusLED erbjuder vi 3 olika diffusorer, alla med sin egen unika design. De 3 diffusorerna ser till att det finns något för varje smak och för olika behov. Vi erbjuder bland annat vår smarta doftspridare på 300 ml. Den kommer i en tidlös och elegant design som gör den lämplig för de flesta interiörer. Den kan ställas in med timers på 1h, 3h respektive 6h. Dessutom har vi vår luftfuktare på 400 ml som kommer i snygg och elegant trädesign. Den har en maximal körtid på 15 timmar, så den har stora möjligheter att köra hela dagen och på så sätt hålla luften fräsch och ren under lång tid. Kan ställas in med en timer på 2h, 4h respektive 6h. 400ml diffusorer är idealiska för större rum, som t.ex ett vardagsrum, matsal, allrum osv. Vår 100ml aromdiffusor är vår minsta diffusor och har en maximal drifttid på 3 timmar. Denna diffusor är mer lämplig för mindre rum och för att förbättra ditt inomhusklimat på jobbet. Gemensamt för de 3 aromspridarna har de ett självväxlande LED-ljus som kan lysa i 7 olika färger. Färgerna kan ställas in på nattläge, vilket gör ljuset mindre starkt och behagligt för ögonen, vilket gör att den även kan användas som nattlampa.

Skapa en mysig aromatisk atmosfär och inredning med våra diffusorer
Med våra fantastiska luftfuktare kan du skapa en mysig och fräsch atmosfär. Den milda ångan och doften från diffusorn skapar en aromatisk atmosfär i rummet. Med de olika dofterna kan du skapa din alldeles egna stämning efter ditt humör. Gör dina luftfuktare till en del av inredningen med sin stilfulla och tidlösa design. Våra 3 olika diffusorer bidrar till inredningen, var och en med sin unika design. De passar både till kontoret, sovrummet, vardagsrummet eller köket. De unika och eleganta designerna gör dem till en dekoration i alla hem. Du kan ställa den på nattduksbordet, skrivbordet på kontoret, få den att stå på fönsterbrädan och njuta av utsikten över friskvården i ditt eget hem. Ställ den på en hylla i badrummet och ha på så sätt alltid ett väldoftande badrum.

Eteriska oljors egenskaper
Dessa typer av oljor tros vara bra för människor och används oftast i samband med aromaterapi och anses inom denna behandlingsform ha egenskaper som kan påverka människan fysiskt och psykiskt. Mänskliga sinnen är porten till alla intryck och ingången till våra känslor och tankar. Medvetet eller omedvetet förknippar vi alla dofter med något specifikt – Det kan vara allt från nytvättade kläder, mammas hemlagade mat, popcorn från bio, sommarregn, blommor, salt från havet, godis, doften av nyklippt gräs , pepparkorn och mycket mer. Luktsinnet är ett av människans 6 sinnen och har därför stor betydelse för våra känslor och vårt välbefinnande. Det är vetenskapligt bevisat att vi människor använder dofter för att skapa och koppla ihop dem med känslor och minnen.

Populära i Aroma Diffuser

Eteriska oljor används för doftspridare

Appliceringsmetoden är mycket enkel och okomplicerad. Det enda du behöver göra efter att du givetvis har beställt hem din aromspridare + din favoritolja, packat upp den ur förpackningen och du har hittat rätt plats i ditt hem för det, är att hälla några droppar av den eteriska oljan i vattnet i aromspridaren. Doften kommer att släppas efter en kort tid och du ska nu kunna känna lukten av oljan i rummet. Doftolja för hemmet är idealiskt om du vill skapa en mysig atmosfär och ett gott humör, samtidigt som varje olja hjälper till med något annat. Aromadiffusor med olja är också särskilt lämplig i samband med yoga, meditation, stretching och liknande. då kroppen lyckas sakta ner, bli avslappnad och "rensas" och förnyas. Dessa träningsformer fokuserar på att utveckla andningen, skapa fysisk stabilitet, förnya energi och skapa mer helhet och balans inom sig själv. Genom att kombinera aromaterapi och dessa övningar kan du uppnå de bästa resultaten för kropp, själ och sinne.

Här på PlusLED har vi gjort jobbet åt dig, vi har valt ut 2 doftoljor åt dig som var och en kan göra något annorlunda.Doften har valts ut från olika topp 10 listor, rekommendationer och recensioner, så det är bara hög kvalitet och urvalet av de bästa oljorna vi har hittat. Läs med här, du hittar din nya favoritdoft. (VIKTIGT: INGEN av oljorna nedan får drickas och det är starkt avrådigt att låta oljan komma i kontakt med ögonen eller öppna sår).