Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Hög prestanda och lång livslängd med ett AAA batteri

PÅ PlusLED kan du hitta flera olika AAA batterier. Batterierna kan variera beroende på vilka behov man har. Vi erbjuder batterier från märken som Varta Longlife Power, som är känd för att ha en lång livslängd och är designad för leksaker, datortillbehör, ficklampor med hög energiförbrukning. Tecxus Alkaline Maximum är också känd för att ha mycket hög effektivitet för höga energibehov, lång livslängd för apparater med konstant och låg energiförbrukning. Batterierna har en låg självavladdning och kan därför hålla strömmen i flera år, vilket gör att du kan vara säker på att batterierna kommer att fungera efter flera år. Batterierna har blivit mer robusta med åren och säkerheten är högklassig, vilket garanterar att batterierna fungerar i alla väder.


Populära i AAA Batterier

Batterier AAA - för vardagens göromål

Batterier finns nästan överallt. Det finns olika typer av batterier, och ett av de vanligaste är AAA batterier. Alla har minst en enhet som kräver ett AAA batteri hemma. AAA batterier används i olika hushållsapparater, t.ex. leksaker, fjärrkontroller, väggklockor och många andra saker. AAA batteriets storlek har betydelse för hur länge strömmen räcker jämfört med andra batterier. Och med den kompakta designen passar AAA batterierna mycket bra för små elektroniska enheter som t.ex. vår ficklampa eller LED-band med sensor, som inte kräver så mycket ström.

Ekonomiförpackningar med A batterier - Det lönar sig

Eftersom alkaliska batterier har en låg självurladdningshastighet och fungerar nästan som nya efter flera års förvaring i lådan kan det löna sig att köpa flera batterier åt gången för att därmed spara pengar. 
På PlusLED erbjuder vi flera olika paket, från 4 st., 10 st., 8 st. och hela vägen upp till 24 st.