Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SOLCELLSLAMPOR

Stort urval av effektiva solcellsbelysning för utomhusbelysning

Solcellslampor är ett bra mycket alternativ till andra typer av utomhuslampor. En solcellslampa är enkel och lätt att montera, varefter du får snygg och praktisk utomhusbelysning. Du har nämligen friheten att själv välja placeringen av din solcellsdrivna lampa, utan att den behöver anslutas till ett vägguttag – du skall bara försäkra dig om att den får tillräckligt med solljus för att batteriet skall kunna laddas upp.

På PlusLED har vi ett bra urval av solcellslampor, perfekta för alla trädgårdar eller alla utomhusområden. 

Vårt sortiment omfattar LED solcellslampor som fungerar som solcellslampor med sensor och batteri. Det återställer att utnyttjandet av ljusstyrkan och batteriet är fullt energioptimerat, och du därmed uppnår fullt utbyte av laddningen av dina utomhus solcellslampor. 

Välj en solcellslampa för en ekonomisk och miljövänlig lösning

Oavsett om du är ute efter utomhusbelysning till en trädgårdsstig, terrass, infart eller andra utomhusområden omkring ditt hem, kan en solcellslampa vara perfekt tillägg.

Om du är ute efter en utomhus belysningslösning, som både är miljövänlig och ekonomisk, skall du se till att investera i en solcellslampa. En solcellslampa är beroende uteslutande av solljus, som bildas om till ström och ljus.

Batteriet laddas nämligen upp genom att samla in energi från solens strålar, som därefter förvaras i batteriets celler, och vilket gör att solcellslampor är återuppladdningsbara. En solcellslampa kommer därför att tändas vid mörkrets inbrott och vara tänt tills solens strålar tittar fram igen, eller batteriet är urladdat.

Eftersom utomhus solcellslampor inte har behov av elektricitet, innebär det att det är en lampa utan kabel. Du behöver därför inte bekymra dig om att din solcellslampa skall vara i närheten av ett vägguttag.

Populära i SOLCELLSLAMPOR

Fördelar med att köpa solcellslampa utomhus av hög kvalitet

Belysning är ett viktigt element i vårt liv. Rätt utomhusbelysning kan ögonblickligen ändra och förvandla dina utomhusområden. Tack vare utomhus LED belysning i form av utomhus solcellslampor, kan du installera så mycket ljus du vill utan att oroa dig för din elräkning.

Oavsett om du vill ha ljus i trädgården, eller vill att din terrass eller gård skall se ljus och inbjudande ut, kan solcellslampor vara en perfekt lösning. 

Förutom ekonomiska och miljövänliga fördelar kan solcellsdrivna trädgårdslampor i hög kvalitet dessutom köpas till ett bra pris. Du får härmed en utomhus solcellslampa som håller i många år framöver.

Att de samtidigt lätt kan monteras och flyttas från en plats till en annan, är likaledes en stor fördel. På så sätt behöver du inte tänka så mycket på om du har placerat dina utomhus solcellslampor på rätt ställe. Du kan nämligen snabbt flytta dina solcellslampor om du kommer på att de hellre skall stå någon annanstans.

Härmed kan du få ljus på de ställen i trädgården där det är svårt att få ljus, utan att du behöver tänka på diverse kablar och ström. Om du är ute efter en batteridriven lampa samt lampor utan kablar, kan en solcellslampa vara en bra lösning.

Skapa trivsel med solcellslampa trädgård

Trädgårdsbelysning är ett måste om du vill njuta av att tillbringa tid i din trädgård efter mörkrets inbrott under vårens och sommarens varmare månader. Samtidigt kan en solcellslampa till trädgården medverka till att skapa önskad atmosfär och trivsel.

Du kan eventuellt tillföra solcellsdrivna trädgårdslampor så som utomhus markbelysning, som fint kan stå vid dina blomsterrabatter och framhäva dem. Om du i stället vill ha mer ljus i trädgården vid gångar och stigar, kan du använda dig av solcellsdrivna trädgårdsspotlights.

Med rätt solcellslampor till trädgården kan du få ut mest möjligt ur ditt utomhusrum, både när det är ljust och när det är mörkt.

En solcellsbelysning trädgård ger ljus på din terrass

Har du behov av en LED lampa för utomhusbruk eller en LED solcellslampa på din terrass? Med solcellslampor till vägg kan du skapa trevlig belysning, som laddas upp under loppet av dagen och lyser när det är mörkt. 

Solcellslampan kommer att ge dig extra ljus, så att du kan sitta ute extra länge, när du vill sitta ute på terrassen under varma sommarmånader. Det är samtidigt en fördel om du har gäster på besök, och ni vill sitta och ha trevligt på terrassen med god mat m.m.

Med en utomhus LED lampa, så som en solcellslampa, kan du skapa en fantastisk atmosfär och stämning på din terrass, till och med långt in på natten.

Använd utebelysning solcell som orienteringsljus i din infart

En solcellslampa lämpar sig inte bara som trivselbelysning i trädgården eller på terrassen. Det är nämligen dessutom möjligt att använda solcellsdrivna lampor till infarten. Dessa kan du placera runt din infart samt vid ditt hus, allt efter önskemål och behov.

När du kommer hem, efter att mörkret har fallit på, är det nämligen skönt med ljus i infarten. På så sätt får du en besparande lösning med solcellslampor i infarten. Solcellslampor till infarten kan användas som orienteringsljus, så både du själv och dina gäster lättare kan navigera runt och ser i mörkret.

Det kan i synnerhet vara fördelaktigt under årets kallare månader, när det blir tidigt mörkt och ofta innan du har kommit hem.

Överväg solcellslykta utomhus med sensor / rörelsevakt och batteri

I och med att solcellslampor och deras effektivitet är beroende av solens strålar, är det viktigt att lampans energi uteslutande används vid antingen rörelse eller efter mörkrets inbrott. Därför kan det vara ett bra alternativ att välja utomhusbelysning med rörelsevakt.

Med solcellslampor med sensor kommer alla lampor att tändas först när rörelsevakten registrerar en rörelse. Härmed är du säkrad att din solcellslampa med sensor får ut så mycket som möjligt ur själva laddningen.

En utomhus LED lampa med solceller och rörelsevakt är en idealisk lösning vid områden där du inte är så ofta eller där det inte finns särskilt mycket ljus. Dessutom kan utomhusbelysning med sensor också fungera preventivt eller avskräckande för objudna gäster i din trädgård eller din infart. Det kan dessutom varna dig om att någon närmar sig ditt hem.

Var skall jag placera mina solcellslampa ute trädgårdslampor?

Innan du hittar en lämplig plats för dina trädgårdslampor, är det viktigt att du placerar dem på det mest optimala stället. När det rör sig om solcellslampor, skall de helst stå på ett ställe där de får mycket sol under loppet av dagen.

Dessutom skall du tänka på hur högt du placerar solcellslampan. Placerar du den för nära marken, kan det leda till att laddningen inte fungerar korrekt. 

Om du vill tillföra solcellslampor till ditt hem, ta då en titt på vårt urval bestående av billiga solcellslampor till trädgården - i oöverträffad kvalitet.