Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SOLCELLSLAMPOR

Solcellslampor till din utomhusbelysning

Solcellslampor är detta rätta alterntavitet både för miljön och plånboken. Dessa lampor drivs av solenergi och lyser automatiskt när det börjar skymma. Solcellslampan är enkel att montera och ger dig en snygg och praktisk utomhusbelysning. Med dens uppladdningsbara funtion från direkt solljus ger solcellsdrivna lampor dig friheten att själv flytta runt och välja placeringen utan att behöva anslutas till ett vägguttag.

Hos oss hittar du ett brett utbud av solcellslampor för trädgård och utomhusområden. Vårt sortiment omfattar LED solcellslampor med sensor och batteri. Genom solljuset laddas batterierna och lamporna tänds automatiskt. Smidigt, dekorativt och miljövänligt!

Solcellsdriven lampa - Ekonomisk & miljävänlig belysning

Oavsett om du är ute efter utomhusbelysning till trädgårdsgången, din balkong eller till andra utomhusområden omkring ditt hem, är en solcellsbelysning ett optimalt val. Om du söker trädgårdslampor som både är miljövänliga och ekonomiska, bör du investera i solcellslampor och solcellsbelysning. Solcellsbelysning utomhus är uteslutande beroende av solljus, som omvandlas till elektricitet och ljus.

Batteriet laddas upp genom att samla in energi från solens strålar, vilken därefter förvaras i batteriets celler. Detta gör din solcellslampa till uppladdningsbar om och om igen, vilket gör att en lampan har otroligt lång livslängd. Solcellslamporna slås på automatiskt när solen går ner och släcks igen när solen lyser. Utan sladdar, ledningar och elanslutning kan du njuta av dekorationsbelysning året runt. Perfekta valet för både miljön och ditt hem.

Solcellslampa av hög kvalitet - Fördelar

Belysning är ett viktigt element i vårt liv. Rätt utomhusbelysning kan ögonblickligen ändra och förvandla dina utomhusområden. Tack vare utomhus LED belysning i form av utomhus solcellslampor, kan du installera så mycket ljus du vill utan att oroa dig för din elräkningen.

Oavsett om du vill att det ska lysa i trädgården, eller vill att din terrass eller gård skall se ljus och inbjudande ut, kan solcellslampor vara en perfekt och maximal lösning. Då lamporna drivs från laddning av solen är dessa lampor med solceller optimala för dig som önskar extra dekoration på balkongen eller på trädgårdsbordet. Lamporna är avsedda för att fungera utan strömkälla vilket betyder att belysningen enkelt kan flyttas från placering till placering efter dina behov. Härmed kan du få lys på de ställen i trädgården där det är svårt att få ljus, utan att du behöver tänka på diverse kablar och ström. Om du är ute efter en batteridriven lampa samt lampor utan kablar, kan solcellslampa vara en bra lösning.

Populära i SOLCELLSLAMPOR

Solcellsbelysning till din uteplats - Lyktor och andra varianter

Solcellslampor utomhus ger dig oändliga möjligheter och kommer i flera varianter i form av lyktor, ljusslingor och hängande solcellslampa.

En hängande solcellslampa utomhus är perfekt att hänga i ett träd för att skapa extra mysig utomhusbelysning. Medan en ljusslinga kan lysa upp ditt balkongräcke eller pergola. I vårt breda urval hittar du även ljuslyktor som drivs av solceller, perfketa att placera på trägårdsmöblerna eller altanen. En stark solcellslampa utomhus kan vara en dekorativ produkt till varje trädgård. Solcellslampor i form av spotlights är perfekta att sätta ner i marken för att få en behaglig strålkastare i rabatter och gräsmattan. Dessa produkter ger dig flera möjligheter till miljövänlig belysning för trädgård. Beställ online redan idag och njut av en smart utomhusbelysning. Vi har både lampor solcell i rostfritt stål och i plast, vilket gör att du alltid kan förvara dem ute.

Anledningar till att välja solcellslampor som gångljus till din infart

Förutom att solcellslampor ger ett behagligt ljus i trädgården eller på terrassen, kan du även använda dem som gångljus vid infarten. Dessa lampor kan placeras runt infarten och vid huset, allt efter dina önskemål och behov.

När du kommer hem efter mörkret lagt sig är det skönt med ljus i infarten. Solcellslampor erbjuder en kostnadseffektiv lösning genom att fungera som orienteringsljus, vilket gör det lättare för både dig och dina gäster att navigera i mörkret. Detta är särskilt fördelaktigt under årets kallare månader, när det blir mörkt tidigt och ofta innan du har kommit hem. Med solcellslampor vid infarten får du en praktisk och miljövänlig belysning som ökar säkerheten och komforten kring ditt hem.

Överväg solcellsdrivna lampor med rörelsesensor

Med solcellslampor utrustade med rörelsesensor tänds lamporna när rörelsevakten registrerar rörelse. På så sätt säkerställs att din lampa med sensor maximerar användningen av den lagrade energin.

En LED lampa med solceller och rörelsesensor är en idealisk lösning för områden som du inte besöker ofta eller där det är ont om ljus. Dessutom kan utomhusbelysning med sensor fungera optimat till att avskräcka för objudna gäster i din trädgård eller vid din infart. Den kan även varna dig om att någon närmar sig ditt hem, vilket ökar både tryggheten och säkerheten. Så om din lamapa är tänd, betyder det att där är rörelse i trädgården.

Frågor & Svar

Hur funkar solcellsdriven belysning?

Solcellsdriven belysning fungerar genom att solpaneler omvandlar solljus till elektrisk energi. Denna energi lagras i ett batteri under dagen. När det blir mörkt, aktiveras lampan automatiskt och använder den lagrade energin för att lysa. Solcellsdriven belysning är beroende av solens strålar för att ladda batteriet och kräver ingen extern strömkälla.

Funkar solcellslampor till trädgården på vintern?

Ja, man kan använda solcellslampor på vintern, men deras effektivitet och lystiden beror på antalet soltimmar och hur mycket solpanelerna har laddats. Under vintermånaderna och vinterhalvåret, när det är färre soltimmar och ofta molnigt, kan lamporna ha kortare brinntid eftersom de inte laddats lika mycket som under sommarhalvåret.

Hur fungerar laddning av en solcellslampa?

Solcellsbelysning laddas automatiskt genom att solpanelen omvandlar solljus till elektrisk energi, som lagras i ett inbyggt batteri. Placera lampan där den får maximalt med solljus under dagen och håll solpanelen ren för bästa resultat.

Vart ska jag placera min lampa med solceller?

För att få ut det mesta av din solcellslykta utomhus, bör du placera den på ett ställe där den får maximalt med solljus under dagen. Här är några tips:

  • Öppen yta: Placera lampan i en öppen yta utan skuggor från träd, byggnader eller andra föremål.
  • Söderläge: Om möjligt, rikta solpanelen mot söder för att fånga upp mest sol under dagen.
  • Höjd: Montera lampan på en höjd där den inte lätt blockeras eller skuggas av omgivande föremål.
  • Närhet till användningsområde: Placera lampan nära de områden du vill belysa, som gångstigar, infarter eller trädgårdar.
  • Skyddad plats: Se till att lampan är skyddad från extremt väder, men ändå i ett läge där den kan få solljus.

Genom att följa dessa riktlinjer optimerar du lampans effektivitet och livslängd.