Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Ljusslinga Solcell

Solcellslampor i form av Ljusslinga Solcell

Ljusslinga Solcell är det perfekta sättet att pryda dina utomhusområden på ett trevligt och stämningsfullt sätt, så som häckar, buskar, träd, terrasser och mycket annat. 

På PlusLED har vi ett stort urval av Ljusslinga Solcell till fantastiska priser. Härmed kan du lysa upp din trädgård eller andra utomhusområden precis som du vill. Med en Ljusslinga Solcell får du ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att lysa upp dina utomhusrum på. 

Ta en titt på vårt sortiment bestående av solcellsslingor och välj den variant som passar dina behov och utsmyckningsidéer bäst. Om du har behov av hjälp för att göra ett val, eller har frågor kring våra solcellsslingor, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vad är en Ljusslinga Solcell?

I motsats till elektrisk belysning består en solcellsslinga av LED ljus, som drivs av solen. Med våra solcellsslingor medföljer ett återuppladdningsbart batteri, som laddas upp med hjälp från den medföljande solpanelen.

Solpanelen överför härefter ström från solen till själva batteriet. När det blir mörkt, använder batterierna den lagrade strömmen till att hålla LED dioderna på din LED ljusslinga tända. Det smarta med vårt urval av solcellslingor är att det är en 2 meter kabel från solpanelen och till den första LED dioden.

På så sätt kan du alltid placera själva solpanelen på ett ställe, där den kan ta emot solens strålar för återuppladdning. Dessuden bör du vara uppmärksam på att det rekommenderas, att du alltid håller solcellerna på toppen fria från smuts för att därmed uppnå mest optimala laddning.

Populära i Ljusslinga Solcell

Skapa en mysig och charmig stämning utomhus med en Ljusslinga Solcell 

En solcellsdriven ljusslinga kan användas för att bringa stämning och en trivsam känsla till i stort set alla dina utomhusområden. Du kan dessutom använda en utomhus ljusslinga med solceller för att lysa upp din infart, stigar i din trädgård, din terrass eller något annat. 

Dessuden lämpar sig en solcellsslinga för att dekorera en julgran eller som utsmyckning vid diverse utomhusfester. Det kan vara allt från ett bröllop till en konfirmation, en firmafest, en födelsedagsfest eller liknande.

Med hjälp av en partyljusslinga kan du snabbt sätta rätt stämning, som alla dina gäster kan njuta av till långt in på natten. Oavsett om du skall hålla en intim middag med få gäster utomhus på din terrass eller en stor födelsedagsfest, är det alltid något helt speciellt med en LED solcellsslinga.

Om du väljer rätt solcellsslinga till trädgården, festtältet, häcken eller liknande kan du få det bästa ur ditt utomhusområde, oavsett om det är ljust eller om det är mörkt.

Därför bör du välja en utomhus solcellsslinga

Antingen du är ute efter utomhusbelysning till din trädgård, terrass eller som utsmyckning till din nästa fest, är en solcellsdriven ljusslinga det perfekta valet.

Med en utomhus LED solcellsslinga får du inte bara en kostnadseffektiv lösning, du får också en miljövänlig lösning. Om du är intresserad av att uppnå båda delar, är en solcellsslinga det rätta valet för dig.

En utomhus solcellsslinga fungerar nämligen med hjälp från solen. Det innebär med andra ord att du inte behöver ha tillgång till ett vägguttag eller ström för att få den att fungera och lysa upp för dig. 

Att din solcellsslinga inte behöver vara i närheten av ett vägguttag, är en stor fördel i och med att den skall placeras utomhus. Och här är det inte alltid lika lätt att hitta ett vägguttag inom räckvidd.

Tack vare rätt belysning utomhus kan du markant ändra på stämningen och atmosfären, enligt dina önskemål och behov. Belysning är inte viktigt bara inomhus, det är lika skönt med rätt belysning utomhus, oavsett om det är som orienteringsljus, trivselljus eller festljus. 

Därutöver behöver du inte heller bekymra dig om din elräkning vid användning av en solcellsslinga. Eftersom denna LED ljusslinga uteslutande har behov av solens strålar, kommer det inte att kosta dig en krona att ha den i din trädgård.

Andra fördelar med en utomhus solcellsslinga

En utomhus LED solcellsslinga ger dig en lång rad olika fördelar. Förutom att en sådan ljusslinga är både kostnadseffektiv och miljövänlig, är den också förhållandevis billig. Du behöver därför inte använda en förmögenhet på att investera på solcellsslingor till dina utomhusområden.

På PlusLED hittar du både solcellsslingor med färgade LED dioder samt solcellsslingor med vanliga LED dioder. Dessa ljusslingor är i extra hög kvalitet och kan utan några problem användas utomhus. På så sätt är du säker på att du får en solcellsslinga med lång livslängd, som du kan använda dig av i många år framöver.

Att du dessutom enkelt och snabbt kan flytta dina solcellsslingor från ett ställe till ett annat, är ännu en fördel. Härmed behöver du inte tänka så mycket på var du placerar dina ljusslingor eftersom du alltid kan flytta dem igen.

Det säkrar också att om du använder en solcellsdriven ljusslinga som en party ljusslinga till diverse festliga tillfällen, kan du lätt använda samma ljusslinga om och om igen. Du behöver med andra ord inte investera i nya festliga och trevliga solcellsslingor för varje tillfälle.

En utomhus solcellsslinga kan användas för många ändamål

Solcellsslingor är praktiska och smarta ljus, som kan användas för en uppsjö av ändamål. De fungerar fint till att ge en trevlig och stämningsfull belysning utomhus oavsett om du placerar dem i ett tält, i en trädgård eller på en terrass.

Du kan till exempel binda ljusslingor runt dina träd i trädgården, hänga dem i buskar, placera dem på ditt staket eller hänga dem runt din terrass. 

Om du har behov av lite orienteringsbelysning i din infart, kan du dessutom placera en solcellsslinga vid ditt garage eller carport, så att du kan se bättre när du kommer hem. Den kan också hänga vid din huvuddörr, så att du lättare kan låsa upp dörren efter mörkrets inbrott.

Om du väljer en ljusslinga med färgade LED dioder, kan du likaledes använda en solcellsslinga som en festlig belysningskälla. En sådan solcellsslinga lämpar sig i synnerhet för en sommarfest eller som utsmyckning längs en tältduk eller en markis. Sköna LED dioder har nämligen olika färger så som gröna, blåa, gula och röda.