Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

iPhone Laddare

Laddningskabel för din Apple-enhet Din laddningskabel till din iPhone är trasig. Så frukta inte. På den här sidan kan du uppleva ett stort urval av kvalitetskablar till dina iPhone och iPad-enheter. Alla kablar i denna kategori är MFi-certifierade, vilket är din garanti för att kabeln fungerar med din enhet. Om du fortfarande är osäker, kontrollera kompatibilitetsrutan inuti produkten. Här kan du se en detaljerad översikt över vilka Apple-enheter den aktuella kabeln är kompatibel med. Om du fortfarande är osäker, kontakta gärna vår kundtjänst.
Behöver du en laddare till iPhone 13?
Hos PlusLED hittar du ett stort utbud av kvalitetsladdare och kablar till din Apple-enhet. Våra kablar är MFi-certifierade och därför helt kompatibla med dina Apple-enheter. På så sätt är du garanterad en produkt som presterar extremt bra, i en kvalitet som håller.

Populära i iPhone Laddare

Stort utbud av snabbladdare iPhone
Med en USB C till Lightning-kabel kan du ladda din iPhone supersnabbt. USB C-kabeln gör att du kan ladda med upp till 87W. Vilket är särskilt lämpligt för till exempel Apple iPad-enheter.
Se vårt utbud av iPad USB C-laddare
Förutom den klassiska Lightning-kontakten kan du upptäcka att nyare iPads har börjat använda USB C-kablar. Detta beror på att den här typen av datakabel kan leverera en större mängd watt än vanliga kablar. Vilket därmed gör att din enhet laddas snabbare. USB C håller på att bli den primära standarden inom ett stort antal enheter, då utvecklarna har lyckats få ner många funktioner från äldre och större kablar, till en betydligt mindre enhet. Detta ger dig en mindre kabel som kan mycket mer än tidigare. Samtidigt samlar den här typen av kablar ett antal funktioner från ett antal olika kablar. Du kommer alltså att uppleva mindre kabeltrassel, eftersom USB C-standarden täcker ett stort antal olika områden.
Snabb leverans av ny Lightning-kabel Hos PlusLED
är du säker på snabb leverans, så att du kan ladda din enhet igen så snart som möjligt. Förutom kablar och laddare för dina Apple-enheter kan du utforska våra andra kategorier. Vi har ett stort utbud av LED-artiklar, EL-tillbehör och smarta hemprodukter. Så du kan ta en titt på sidan, du kommer definitivt att hitta något som du kan använda.