Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Stort urval av Neon Flex ljusslangar i många färger

På PlusLED hittar du ett brett urval av kvalitetslösningar inom LED strips och ljusslangar. Neon Flex LED strips hittar du på den här sidan i 5 olika och fina färger. Den här typen av ljusslangar kan användas för många olika ändamål och är med sitt kraftfulla ljusutbyte på så mycket som 600 lm per meter en högkvalitativ ljuskälla för alla typer av användningssituationer. Flex ljusslingan har dessutom en mycket låg energiförbrukning på endast 7 W per meter och är förutom en attraktiv ljuskälla även en förnuftig ekonomisk belysningslösning.

Starkt LED band 230v med hög lysstyrka

LED Neon Flex ljusremsan kan även kortas av och klippas per 1 meter. Det finns därför goda möjligheter att anpassa ljusslangen till önskad längd innan den monteras fast. I den här kategorin hittar du också ett stort urval av tillbehör till Neon Flex ljusslangen, som exempelvis kopplingar, hörn, ändstycken m.m.


Populära i 230V Neon LED Strip

Med neonljus kan du skapa en helt unik atmosfär

Neonljus har under många år varit en imponerande och fascinerande ljuskälla. De unika och kraftfulla färgerna från de klassiska neonrören har använts i över 100 år, och används flitigt i allt från kala skyltar till reklam på de stora boulevarderna runt om i världen. Denna typ av belysning är därför erkänt som ett bra alternativ till traditionell belysning, och ger ett brett utbud av nya alternativ för uppsättning, färger och belysning. Neonljuseffekten skapar en helt unik atmosfär och med neonflex LED-strips kan du få en upplevelse som är väldigt lik den upplevelse du får med de klassiska Neon-rören. Nu endast med LED-dioder som primär ljuskälla istället för Neongas.

Högkvalitativa, flexibla ljusslingor med enkel installation

Denna typ av ljusslang är mycket flexibel och kan därför sättas upp i många olika miljöer och områden. Själva ljuskedjan är gjord av silikon vilket gör att du kan böja och böja bandet efter behov. Eftersom ljuskedjan är 230v är det möjligt att sätta upp upp till 50 meter Neon Flex-tejp pr. förbindelse.

Neonstrip LED-ljus med färger i meter

Här på PlusLED kan du köpa Neon Flex LED-strips i meterstorlekar. Du kan enkelt välja hur många meter du behöver innan du lägger produkten i varukorgen. Du kan alltså köpa den längd som passar just dina behov, och därmed slippa stå kvar med en restmängd. Detta anpassningsalternativ gör det också enkelt att förlänga din neonljuskedja upp till max 50 meter. Om du ännu inte har samlat 50 meter på en anslutning.

Flex Neon LED-remsa 230v säkerställer enkel anslutning

Den flexibla neonljuskedjan kräver bara ett 230v eluttag för att fungera. Detta gör LED-listan superlätt att använda eftersom ljuskedjan därmed kan fungera i alla situationer där du har ett uttag eller liknande. med 230v uttag tillgängligt nära användningsplatsen. På så sätt slipper du behovet av att använda transformatorer och regulatorer som du kanske känner till från lågspänningssystem. Detta innebär också att anslutningen till exempel även kan monteras i ett vanligt lamputtag, och kan därmed styras enkelt och smidigt via strömbrytaren på väggen. Detta är praktiskt, speciellt om Neon-bandtejpen till exempel monteras i taket, längs paneler eller andra svåråtkomliga ställen i vardagen. Anslutningen, som köps separat, kommer med en bifogad strömkontakt, som helt enkelt behöver anslutas till ett uttag.

LED-ljusslang utomhus med IP67 för alla väderförhållanden

LED Neon Flex-ljuskedjan är inkapslad enligt IP67-klassning, vilket innebär att produkten kan sänkas ner i vatten i max 30 minuter på ett djup mellan 15 cm och 1 m. Dessutom är produkten helt skyddad mot damm och fast material. föremål. Du kan därför inte montera neonflex lätta kedjan under vatten under långa perioder, men den är därför helt resistent mot kraftigt regn, vattenstänk och damm.

Kvalitets LED-remsa Neon för privat och kommersiellt bruk hos PlusLED

Denna typ av LED ormljuskedja kan användas i både privata och professionella sammanhang. Hos PlusLED hittar du alltid ett brett utbud av kvalitets LED-belysning och tillbehör för privat och kommersiellt bruk. Neon LED-remsa kan köpas i många olika färger. Klassikern Varmvit i 3000k och för de mer färgglada projekten har vi ett urval i färgerna Blå, Röd, Grön och Lila.