Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Powerbank

Ladda din telefon, surfplatta eller andra enheter oavsett var du än befinner dig tack vårt urval av powerbanks. Om du inte har ett vägguttag i närheten, är en powerbank ett måste för att inte strömmen skall ta slut i din enhet. Ta en titt på vårt sortiment bestående av bästa powerbanks för att hitta den som passar just dig och dina behov. 

Har du behov av en liten powerbank, som du lätt kan ha med i väskan eller i bilens handskfack? Då hittar du den i denna kategori. Du hittar dessutom billiga powerbanks, som enkelt och snabbt laddar din mobiltelefon eller andra elektroniska enheter.

Vad är en power bank?

Det batteri som är inbyggt i din smartphone, är troligtvis inte alltid tillräckligt för att uppfylla dina behov. Detta gäller i synnerhet enheter som används mycket samt till flera ändamål. 

Har du någonsin tagit emot ett viktigt samtal eller ett mail, och samtidigt upptäcker att strömmen i din telefon håller på att ta slut utan möjlighet att ladda den? I sådana fall är en mini powerbank en optimal lösning. 

Här slipper du ha din laddare med dig eftersom du i stället kan låta den bästa powerbanken ladda din smartphone enkelt och snabbt. De är överraskande flexibla och kan användas till allt från din smartphone till din surfplatta, din digitala kamera m.m.

Populära i Powerbank

Håll ditt batteri laddat med bästa powerbanks

Mobiltelefoner är en integrerad del av det mesta i våra liv. De används självklart för att hålla kontakten med människor, men de används till så mycket mer än det. I dag används våra mobiltelefoner också för att lyssna på musik, titta på videos, surfa runt på sociala medier, läsa nyheter, boka en semester, shoppa m.m. 

Det finns nästan inget som vi inte gör eller kan göra med våra telefoner. Därför är det inte så underligt att många inte vill att strömmen i deras batterier tar slut. Men vissa gånger är du bara inte i närheten av ett vägguttag, vilket gör en trådlös powerbank till en ytterst praktisk lösning. 

Ladda din powerbank hemma och ta den med dig, så att du kan du ladda din telefon, surfplatta och andra USB-drivna enheter, när du har behov av det. Med en bra powerbank eller power charger kan du ta den med dig på långa bilturer, camping eller andra tidpunkter.

Powerbank till iPhone och Samsung

Apple och Samsung är marknadsledare när det gäller i synnerhet mobiltelefoner, vilket gör att det inte är märkligt att dessa märken ofta tas i betraktning när nyaste powerbanks utvecklas. 

På PlusLED kan vi försäkra dig om att du kan få en powerbankladdare, som lämpar sig för både iPhones samt för Android-telefoner. Vid eventuella frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, och vi kommer att hjälpa dig.

Förutom en powerbank för iPhone, hittar du också en solcellspowerbank, även kallad en powerbank med solceller, en powerbank med en LED-ficklampa, en utomhus powerbank m.m.

Hitta ett bra powerbankerbjudande bland våra billiga powerbanks

När du skall välja en batteribank, skall du vara uppmärksam på både storlek och kapacitet samt hur snabbt en powerbank kan ladda din enhet. 

Om du vill ha en liten powerbank, som uteslutande skall användas i nödfall, kan du investera i en powerbank på 1800 - 2000 mAh med en outputstyrka på 0,8A-1,44A. 

Om du däremot har behov av en powerbank som håller mycket ström samt laddar din enhet snabbt, kan du med fördel välja en modell med en kapacitet på mellan 5000 - 20 000 mAh och en outputstyrka på 2A-5A.