Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Shelly Motion 2 | Vit

Produktnummer: 92017
Shelly motion 2 är en Wi-Fi-rörelsesensor som erbjuder avancerad funktionalitet och enkel användning. Den är utformad för att förbättra säkerheten i ditt hem och automatisera belysningen. Med sin kompakta storlek och förbättrade design passar den perfekt in i alla hem.

706 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Shelly Motion 2 | Vit"

Shelly Motion 2

Shelly Motion 2 är den ultimata Wi-Fi-rörelsesensorn som erbjuder avancerad funktionalitet och enkel användning. Med sina kompakta mått och förbättrade design passar den perfekt in i alla hem. Oavsett om du vill förbättra säkerheten eller automatisera belysningen är Shelly motion 2 det perfekta valet.

Avancerad säkerhet för ditt smarta hem

Shelly motion 2 är utrustad med avancerad rörelsedetektion som kan fånga upp rörelser upp till 9 meter bort och täcka upp till 120 graders vinkel. Med 256 känslighetsnivåer kan du justera exakt när sensorn ska reagera på rörelse. Oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller hallen, kommer Shelly motion 2 effektivt att fånga upp varje rörelse.

Intelligent ljuskänslighet och temperaturmätning

Shelly motion 2 är också utrustad med en mycket känslig ljuskänslighet som möjliggör åtgärder baserat på ljusintensiteten. Detta gör det enkelt att automatisera belysningen i ditt hem och skapa den perfekta atmosfären. Dessutom har Shelly motion 2 en inbyggd temperaturmätare som gör att du kan övervaka temperaturförhållandena i ditt hem.

Enkel installation för leverantörer av smarta hem

Installationen av Shelly motion 2 är enkel och kräver ingen extra ledning. Du kan placera sensorn var som helst i ditt hem utan problem. Den är också trådlöst ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk, vilket innebär att du inte behöver en hubb eller extra utrustning för att få det att fungera.

Lång batteritid och manipuleringsdetektering

Shelly motion 2 är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 6500 mAh, vilket säkerställer en lång batteritid. Beroende på användning kan batteriet hålla i över 1 år. Utöver detta har sensorn även sabotagedetektering som varnar dig om någon försöker ändra dess position.

Kompatibilitet och användarvänlighet

Shelly motion 2 kan enkelt styras via Shelly-appen samt olika protokoll, plattformar och röstassistenter. Den har även en inbyggd webbserver som låter dig anpassa och styra sensorn efter dina behov.

Uppgradera ditt hem med Shelly motion2 och upplev ett intelligent och effektivt sätt att automatisera ditt hem. Oavsett om det gäller att tända belysningen, övervaka rörelser eller skapa den perfekta atmosfären, är Shelly motion 2 din pålitliga partner.

Mer information "Shelly Motion 2 | Vit"
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Wifi
EAN 3800235262566

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ