Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Govee

Govee är RGBIC LED belysning till ditt smart hem

Om du är ute efter senaste och smartaste WiFi och bluetooth LED produkter har du kommit till rätt ställe. Du kanske inte känner till varumärket Govee, men det kommer förmodligen att ändras! 

Här på PlusLED erbjuder vi nu fantastiska och innovativa produkter från Govee. Du hittar ett stort urval av fantastiska smarta hem produkter inom LED lampor. Du får helt ny teknik som RGBIC vilket gör att du kan dela upp en LED list i olika sektioner och styra färgen individuellt på olika ställen på själva listen. 

Med Govee Home app är det otroligt enkelt att styra din smart lampa

Det unika med Govee hexagon LED lampa är det egenutvecklade RGBIC. RGBIC står faktiskt för "RGB Individual Segment Control". Vanliga RGB lampa kan bara visa en färg åt gången. De enskilda dioderna i en RGBIC LED list kan ha olika färger samtidigt. 

RGBIC list är i många fall också mer kraftfulla än jämförbara RGB list. RGBIC är också ett registrerat varumärke som tillhör Govee, vilket gör tekniken unik för just detta märke.

Detta innebär i princip att du med den innovativa RGBIC tekniken har möjlighet att justera varje segment av dina LED list individuellt. Du kan även styra ljusstyrkan per segment, musiklägen, färger och effekter med hjälp av Govee Home appen. 

Den användarvänliga wifi kontroll ger dig kontroll över din smart lampa

Gemensamt för dessa produkter är den innovation som Govee har lagt bakom utvecklingen av produkterna. Det kan därför hända att flera av produkterna är så innovativa och speciella att du inte tidigare har upplevt något liknande på den svenska marknaden. 

Govees globala tillväxt är knuten till den innovativa produktutvecklingen, som har varit en katalysator för Govees enorma framgång. 

Det är till och med så pass mycket att deras egenutvecklade app, Govee Home, nu har över 6,5 miljoner registrerade användare världen över. Den här appen ger användarna full kontroll över sina Govee produkter.


Populära i Govee

Innovativa RGB LED list från Govee hos PlusLED
Vi har ett stort urval av RGB LED list från Govee. Gemensamt för dessa RGB LED list är deras enorma användarvänlighet. Det är otroligt enkelt att installera och använda.
 Oavsett om du har en födelsedagsfest, firar jul, nyår eller andra helgdagar, kommer Govee LED lampor att fylla din omgivning med levande och pulserande LED ljus i alla möjliga färger.
Du styr allt via appen som kan laddas ner från App Store för iOS och Android. Sök efter "Govee Home".

Hexagon lampa med LED belysning är den perfekta gaming lampor på väggen
Smarta väggmonterade ljuskällor är populära som aldrig förr och används ofta av gamers som dekoration runt datorn. Govee Glide Hexa är ett utmärkt val för en sexkantig ljuspanel. Självhäftande kuddar på baksidan gör panelen superlätt att montera och koppla ihop med de övriga panelerna i uppsättningen. 
Den här typen av självhäftande LED lampor för gamers ger en superhäftig effekt runt gaming datorn, där det nästan inte kan finnas för mycket färgad belysning. Här får du alltså RGB ljus i en ännu vildare version.
Med det unika genomskinliga skalet lyser ljuset från panelerna inte bara framåt, utan även bakåt. Detta kallas backlit och är unikt för Govees hexagon väggbelysning. Varje panel kan visa upp till 6 färger samtidigt. Detta ger ett ultraflytande utseende mellan panelerna och är ett riktigt klokt val när det gäller indirekta LED gaming belysningar.

Smart belysning till inredning av vardagsrum
Med Govee kan du snabbt och enkelt skapa smart belysning i både vuxen och barnrum. De intuitiva ljuskedjorna för rummet ger en mysig atmosfär som kan skapa glädje i alla åldersgrupper, t.ex. en ljusslinga barnrum.
Den inbyggda mikrofonen i ett stort antal Govee produkter gör också produkterna barnvänliga, eftersom barnen själva kan återge ljud som klappande och sjungande, vilket får RGB och RGBIC ljusen att interagera med de signaler som kommer från ljudet runt mikrofonen. Superfina LED lampor i barnrum. Detta ger en supercool miljö i hemmabion, LED belysning för utomhusbruk, LED lampor för gaming i rummet och andra platser där underhållning och belysning måste vara i toppklass

 

Vandtæt RGB LED strips 5 og 10 meter LED bånd udendørs

En rad Govee produkter är utformade för utomhusbruk. Detta innebär att de färgade LED lamporna är belagda och inkapslade på rätt sätt i enlighet med IP klassificeringarna.

Govees LED band för utomhusbruk, kallat Govee Phantasy, är IP65 klassat, vilket innebär att produkten är helt dammtät och skyddad från fasta föremål. Dessutom är den skyddad mot vattenstrålar från ett munstycke (6,3 mm) från vilken vinkel som helst. 

Detta innebär att ljuskällan för utomhusbruk kan installeras utomhus utan problem. Vattentäta LED lampor tål dock inte att sänkas ner i vatten, om inte detta anges på produktsidan. 

Du hittar ett stort urval av ljusslingor för utomhusbruk som trådlös Govee LED 10m list och LED list 5 meter. Många olika typer av LED list med fjärrkontroll och WiFi kontroll.

Med färgade fest belysning från Govee LED RGBIC är du alltid förberedd

När du monterar den på t.ex. gaveln eller husväggen får du en LED list som kan användas året runt. På vintern kan du till exempel använda LED RGBIC effekten från Govee Phantasy Pro som en fantastisk julbelysning. RGBIC effekten utomhus ger en upplevelse som du nästan bara upplever i t.ex. Tivoli.
Under resten av året kan du använda de olika ljusfärgslägena för att t.ex. enkelt belysa din husvägg, med möjlighet att höja stämningen vid evenemang och liknande. Den flerfärgade LED gaming belysning tar stämningen i rummet till nya höjder.
Möjligheterna är nästan oändliga med RGBIC teknologin från Govee, och det finns massor av effekter som du hittar i Govee Home appen, för både Android och iOS.

Vad är Govee?
Govee är ett amerikanskt företag som utvecklar och tillverkar LED belysning och smarta hem apparater, med den gemensamma egenskapen att alla deras produkter använder sig av den senaste tekniken.
Varumärket Govee är känt för sin höga innovationsnivå som tillverkare av smarta hem produkter och anses vara en av de ledande aktörerna inom RGB och RGBIC ljuskällor för både inomhus och utomhusbruk.
De utvecklar och tillverkar ett brett utbud av LED ljuskällor och LED list för alla typer av situationer. Till förmån för människor över hela världen.

Fullständig kontroll över ditt färgade Govee LED lampor med Google Home eller Amazon Alexa
Detta öppnar också upp för en mängd häftiga effekter som bara kan uppnås med denna teknik. Allt detta och mycket mer kan du uppleva i produktfilmerna på den här sidan. 
Hos oss på PlusLED hittar du ett stort urval av Govee LED List
På den här sidan hittar du både LED list för utomhus och inomhusbruk i 12v och LED list 24v. 
Du hittar ett brett urval av produkter från Govee, bland annat LED list för rum, vägglampor, RGB golvlampor och bordslampor. Alla är utrustade med de senaste LED ljusfärgerna och RGB tekniken, som du enkelt kan styra via WiFi och appen. Alla smarta hemlampor uppdateras kontinuerligt med nya funktioner för ditt smarta hem! 
Utforska vårt breda utbud av smart hem produkter från välkända Govee

Alla Govee produkter som styrs med WiFi via Govee Home appen är också kompatibla med både Google Home och Amazon Alexa. Detta gör det möjligt för dig att ta full kontroll över din Smart Hem belysning, t.ex. justera färgerna på din RGB list, till exempel din 5 meter långa LED Tejp, och mycket mer, utan att du behöver lyfta ett finger. Så du kan gå i full fart med färgade Smart lampor för ditt rum med Govee LED lampa. Om något måste det vara ett smart hem!