Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Takspotlight

Vill du ha bättre överblick över vad som finns längst bak i din garderob, eller har du behov av ljus i eller under dina köksskåp? I dessa fall är takspotlight den optimala lösningen för dig. 

Takspotlight är en smart typ av belysning som ger dig ljus på de ställen, dit det naturliga ljuset inte hittar vägen. De lämpar sig i synnerhet för att monteras under bokhyllor, skåp eller andra ställen där det inte finns så mycket plats.

Om du är ute efter stilrena och billiga takspotlight, då har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort urval, vilket gör att du kan hitta den bästa belysningen till ditt hem. Du kan vara säker på att alla takspotlight på vår sida är framställda i hög kvalitet.

Vad är en takspot?

Jämfört med Infälld Spotlight är takspotlight enklare att montera. Du kan placera dem direkt på en yta, oavsett om det rör sig om en vägg, ett tak eller ett skåp. När man talar om en Infälld Spotlight, skall den i stället, som namnet antyder, byggas in i själva ytan.

Takspotlight kan köpas i många olika former, färger och design, så att du kan välja just den variant som harmonierar med din inredning. Det kan exempelvis vara spotlights på skena, en enkel spotlight, takspotlight rund, takspotlight fyrkantig m.m. 

Dessutom kan takspotlight vara flexibla, eftersom vissa av dem kan vridas i den riktning du vill. Det hjälper med att skapa optimal och koncentrerad belysning där du har behov för det.


Populära i Takspotlight

Var kan jag använda takspotlight?

Takspotlight kan användas på många olika ställen i ditt hem. De lämpar sig i synnerhet för de ställen, där det inte finns så mycket ljus. Det kan vara allt från inne i dina köksskåp till under en trappa, i ett klädskåp eller på en bokhylla med böcker.

Kanske vill du framhäva några särskilda böcker i din bokhylla med spotlights? Eller har du en dröm om att det skall vara enklare att hitta bland dina kläder när du har bråttom på morgonen? Med dessa spotlights kan du skapa fokuserad belysning, som passar dina behov.

Du kan bland annat använda spotlightbelysning till:

- Takspotlight till kök

- Takspotlight för utomhusbruk

- Spotlight till badrum

- M.m.

Kan jag få LED takspotlight ?

Det är möjligt att få LED Takspotlight, då de som regel är utrustade med det. Det finns flera skäl till det. 

Med LED spotlights minskar inte bara din energiförbrukning, de har även längre livslängd. Därför håller de längre tid i motsats till halogen Takspotlight.

Förutom att du kan få LED spotlights i form av Takspotlight, är det likaledes en möjlighet att köpa LED Infälld Spotlight.

Både utomhus LED Spotlights, LED Infälld Spotlight och LED Takspotlight kan hjälpa med att minska din strömförbrukning, medan värmavgivningen samtidigt är mindre jämfört med en halogenlampa.

IP-klassen är viktig vid köp av spotlights

Takspotlight har blivit ett attraktivt val när det gäller valet av belysning i många hem. Inte bara med att spotlights är en behaglig och pålitlig ljuskälla, de kan även fås i många prisklasser och är lättare att montera.

Men i och med att det finns så många olika möjligheter, kan det vara svårt att välja rätt lösning för dina behov. Innan du köper en takspotlight, bör du först och främst överväga, var ljuskällan skall placeras.

En av de viktigaste saker som du skall undersöka i jakten efter spotlights till ditt hem, är själva IP-klassen. Den beskriver nämligen hur motståndskraftig spotlighten är, när det rör sig om både damm och vatten. När du tittar på en produktbeskrivning av en spotlight, kan du se en IP-klassificering. Klassificeringen består av två bokstäver IP efterföljda av två siffror. Det är de två siffror, du skall titta på.

Vill du exempelvis placera dina takspotlight på badrummet, är det viktigt att IP-klassen är minst IP44. Det kan bland annat vara att du har behov av spotlights i duschkabinen. Med en IP-klass på IP44 är dessa spotlights godkända för användning i ett våtrum, där det finns en risk för att de blir våta. 

Har du behov av spotlights för utomhusbruk, så som en utomhus takspotlight, skall du likaledes titta efter IP44.

Om du däremot takspotlight till köket i form av LED spotlight till köksskåp, kan det som regel inte vara nödvändigt med en IP-klass på IP44. Oavsett vad du är ute efter, kan du här på sidan hitta en billig spotlight till det önskade stället.

Välj LED spotlight, som kompletterar din inredning

Vid köp av en takspotlight och LED spotlight är det viktigt att varianten kompletterar din inredning. Beroende på var din spotlight skall hänga, är det viktigt, att du tänker på designen.

Om du är ute efter utomhus LED spotlights eller en LED takspotlight för utomhusbruk, som lämpar sig för upplysning av en terrass, en huvuddörr eller en husfasad, bör du överväga, om spotlighten passar din utomhusmiljö.

Spotlights till tak skall likaledes ha en färg och form som harmonierar med inredningen i det aktuella rummet. Även om takspotlight till tak verken är pråliga eller tar särskilt mycket plats, kommer de fortfarande vara synliga.

Har du däremot fattat beslutet att investera i köksspotlights, är det naturligtvis en fördel att de passar ihop med resten av kökets stil. Du skall helst tycka om den köksspotlight du väljer, då det säkrar att du är nöjd med den även efter många år. 

Dina takspotlight monteras förhållandevis undangömda och diskret, men de kan fortfarande synas, vilket gör att både formen och färgen har betydelse. 

Det är till exempel stor skillnad om du väljer vita eller svarta takspotlights eller utomhusspotlights samt om det är en rund eller en fyrkantig variant. Om du väljer den ena eller den andra spotlighten, är det upp till dig och dina preferenser.

Har du behov av billiga takspotlight eller LED spotlights?

Om du skall byta ut dina taklampor, halogenspotlights eller liknande med smart belysning i modern och stilren design, då är våra LED Takspotlight till mycket bra priser ett verkligen bra val.

På PlusLED hittar du olika Takspotlight, vilket gör att det finns något för var och en smak. Om du är ute efter något speciellt, eller om du har behov av hjälp för att välja rätt takspotlight eller LED spotlight för just dina behov, är du alltid välkommen att kontakta oss.