Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Övervakningskamera

Ett brett urval av app styrda övervakningskameror med WiFi

Här på sidan hittar du ett stort urval av WiFi baserade kameralösningar. Med en smart WiFi kamera slipper du behovet av en videokabel. Produkterna ansluts till det befintliga WiFi nätverket. WiFi kameran är därför en ytterst fördelaktig lösning om du vill ha ett enkelt och smidigt övervakningssystem utan abonnemang, eftersom installationen av produkterna är mycket enkel och smidig. 

Förutom WiFi kameror och tillbehör hittar du också ett brett urval av andra smarta WiFi lösningar, t.ex. trådlösa ljuskällor och pluggar.

Vilken övervakningskamera med app skall jag välja?

Vilka behov skall din nya wifi övervakningskamera täcka? Skall den monteras inomhus eller utomhus? Du måste också överväga om du vill ha en WiFi kamera eller en kamera med nätverkskabel. Dessutom finns flera modeller med batteri, vilket innebär att du inte behöver dra ström till kameran. Detta ger full flexibilitet när det gäller exempelvis montering och placering.

Innan WiFi anslutningen blev kommersiell var de allra flesta videoövervakningskameror anslutna via en nätverkskabel till en dator som samlade de olika videoingångarna på en server och hårddisk. Vanligtvis monterades en stationär dator på en hemlig plats i fastigheten där kamerorna var placerade, till vilken videokablarna från övervakningen samlades.

Populära i Övervakningskamera

Ett brett urval av bl.a. Tuya och Smart Life kompatibel kameraövervakning

Flera av våra produkter kan användas tillsammans med flera av de populära plattformarna för smart home, till exempel Tuya och Smart Life. Detta gör det möjligt att skapa automatiserade funktioner som kan dra nytta av flera olika enheter som kan sättas upp i symbios för att utföra ett kommando och som i sin tur som kan förbättra och underlätta din vardag.

Vid eventuella frågor som du inte kan hitta svar på i produkt beskrivningarna är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Smart Home kamera för övervakning av fastigheter och hem utan abonnemang

Det är den här typen av teknik som du ofta hittar i stormarknader och kiosker. Här kan du ibland se takmonterade skärmar runt om i butiken vilka gör det möjligt för kunderna att följa den videoövervakning som sker i butikslokalerna. Syftet med den öppna videoövervakningen är att avskräcka potentiella tjuvar och göra det tydligt att butiken övervakas.

Mot denna bakgrund, har dessa nya och fjärrstyrda WiFi kameror utomhus redan blivit enormt populära, eftersom dessa produkter tar bort en stor del av den klassiska IT utrustningen från ekvationen, som tidigare behövdes för att uppnå samma funktioner från kamera  och videoövervakningssystem.

Undvik att gästerna går i onödan med en videodörrklocka med kamera

Med en dörrklocka med kamera undviker du att besökare går obemärkta förbi. Du får faktiskt ett meddelande på din smartphone om och när din dörrklocka trycks på. Du kan sedan svara vem som än står vid din dörr och samtidigt titta på livevideo från dörren.

Din nya WiFi dörrklocka kan ställas in för att upptäcka rörelser. På så sätt tar kameran i dörrklockan en bild eller videosekvens om rörelse upptäcks inom kamerans synfält. 

Du kan också aktivera en funktion som meddelar dig via din smartphone om det rör sig något utanför dörren. De flesta WiFi dörrklockor med kamera har inbyggt mörkerseende. Via IR kan du därför se vad/vem som rör sig, även om det är mörkt ute. Vissa produkter kan se upp till 10 meter i mörkret. 

Det finns ett antal olika alternativ för videodörrklockor. Dessa inkluderar trådbunden och trådlös teknik. Detta innebär att vissa av modellerna har ett inbyggt batteri, vilket gör installationen mycket enkel och användarvänlig. Du kan placera den här dörrklockan med kamera var som helst. Så länge det finns en stabil WiFi anslutning. 

Full flexibilitet med en batteridriven övervakningskamera för utomhus

Med en batteridriven kamera får du trådlös och prisvärd videoövervakning för utomhus  eller inomhusbruk. Med ett inbyggt batteri är det så enkelt som möjligt att installera övervakningen, ställa in och montera den. Det inbyggda batteriet har vanligtvis en lång livslängd och har energieffektiva funktioner. På så sätt undviker du att behöva ladda kameran i tid och otid. Med den här typen av mobil kamera är det möjligt att sätta upp övervakning i områden som inte har någon fast elanslutning. 

Samtidigt är det lätt att ta ner kameran och placera den på ett nytt ställe om du inte är nöjd med platsen. Denna typ av kamera är därför att föredra för allmänheten, eftersom de flesta människor själva kan installera denna typ av videokamera för övervakning.

Enkel installation och inställning av smart home övervakningskamera med WiFi via appen

Med WiFi kameran har det aldrig varit enklare att installera din nya kameraövervakning. Med WiFi och appen är installationen snabb och enkel. De flesta tillverkare har utvecklat intuitiva och användarvänliga appar som Tuya. De gör det lätt och enkelt att använda sina produkter via smarttelefoner som Android och iOS. 

Med appen kan du ställa in, justera och använda kameran. Här har du möjlighet att alltid få en direktsänd videosignal från kameran. Det gör att du alltid kan hålla ett öga på aktivitet och rörelser i och runt din fastighet eller ditt företag via trådlös kameraövervakning via WiFi.

Så enkelt kan du sätta upp utomhus övervakningskamera hemma av din fastighet

Med en WiFi baserad videokamera för övervakning blir det inte lättare att hälla ett öga på din egendom och tilhörigheter.. Kamera övervakning i denna kategori är alla WiFi baserade. Några har inbyggda batterier, vilket gör dessa kameror så flexibla som tekniken tillåter för närvarande. 

Du kan med andra ord placera en kamera var som helst på din fastighet utan att behöva dra kablar. Så länge kameran kan ta emot ditt WiFi nätverk och ansluta till det med en stabil anslutning finns det praktiskt taget inga begränsningar för den här typen av kameras placering.

Trådlös kamera för övervakningskamera inomhus med WiFi

Med modern teknik har det nu blivit möjligt att installera övervakning både inomhus och utomhus, utan att behöva dra långa videokablar över det övervakade området. WiFi har gjort det möjligt att installera övervakning i miljöer och områden som tidigare var svåra att komma åt, eller som helt enkelt gjorde monteringsprocessen särskilt svår eller tidskrävande. 

Moderna övervakningskameror kan drivas med hjälp av en strömkabel eller ett batteri. Om du väljer en lösning med WiFi och batteri får du en kameralösning som är så flexibel som tekniken för närvarande tillåter.

En mini WiFi kamera är perfekt för övervakningskamera inomhus

Du kan därför placera en sådan trådlös kamera var som helst på din fastighet utan att behöva anlita professionell hjälp. Det är därför också en ekonomiskt fördelaktig lösning jämfört med professionella övervakningssystem. 

Så om du letar efter ett alternativ till dyra abonnemang baserade video larmsystem kan en WiFi kamera vara rätt lösning för dig. Installationen tar vanligtvis några minuter och kräver inga förkunskaper om den bakomliggande tekniken.

När kameran behöver laddas meddelar den dig via den innovativa och smarta appen som används för att styra den aktuella kameran. De flesta batteridrivna kameror har ett stort batteri med effektiv energihantering, vilket ger en lång batteritid. Detta beror naturligtvis på ett antal faktorer, t.ex. hur ofta och hur länge du kontrollerar den levande videosignalen. Liksom vilken upplösning du ställer in kameran för att spela in med.

Är du ute efter en Google Home kompatibel övervakningskamera med app?

Flera av kamerorna i vårt sortiment kan användas med Google Home. På så sätt kan du inkludera den kompatibla produkten i ditt ekosystem för Google Home. Här har du möjlighet att ställa in en direktsänd videosignal på t.ex. din Google Nest hubb. Dessutom kan du använda röstkommandon för att generera en videosignal på dina andra enheter.

Du kan dessutom även ställa in larmljud i appen, vilket gör dig uppmärksam på om misstänkt beteende eller rörelser upptäcks på dina inställda WiFi kameror. Det innebär att du får ett meddelande och en bild på din smartphone från det ögonblick då en rörelse eller liknande upptäcks.

Trådlös kameraövervakning med WiFi för det smarta hemmet

Med trådlös videoövervakning kan du lägga till en ny dimension till ditt smarta hem. Om du redan har smarta ljuskällor och termostater kan en smart WiFi kamera vara nästa steg mot ett helt automatiserat hus. 

Det är enkelt att lägga till WiFi kameror i ditt befintliga nätverk, och beroende på ditt nuvarande system kan flera av de kameror som du hittar på webbplatsen läggas till i befintliga system. 

På så sätt kan du integrera flera olika enheter i vissa rutiner och scener, vilket kan skapa en unik känsla av interaktion mellan produkterna. Man får ofta känslan av att ordet smart hem får en helt ny innebörd när en sådan installation är i gång. 

Det är superenkelt att konfigurera och installera WiFi baserade kameralösningar för dina övervakningsbehov. De flesta behöver bara anslutas till strömmen och anslutas till ditt WiFi via en app. Några modeller har också inbyggda batterier, vilket gör dem helt trådlösa. Dessa typer av kameror kan därför installeras var som helst, så länge det finns tillgång till internet.