Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

50 Meter LED-remsa | 230V | IP67 | 4000K | 1500 Lumen/Meter

Den 50 meter långa LED-remsan är en kraftfull och mångsidig belysningslösning för både inomhus- och utomhusbruk. Med sin neutrala vita ljusfärg (4000K) och en ljusstyrka på 1500 lumen per meter kan denna LED-remsa användas för byggarbetsbelysning, orienteringsljus och mycket mer.

Hållbar och flexibel LED-remsa i 50 meters rulle 

Denna 230 volts LED-remsa är monterad på en 50 meter lång rulle och har en 4 meter lång kraftig gummianslutning med en ändstycke (tillval). Den är utformad för att vara hållbar och tåla extrema väderförhållanden med sin IP67-klassificering. Med en arbetsintervallstemperatur mellan -15 grader och 40 grader är den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk.

Enkel att installera och anpassa 230 volts strip 

Tillvalen inkluderar en anslutningsplugg, en 90 graders vinkelkoppling samt lim och kabelbindare. Detta gör det enkelt att ansluta eller förlänga LED-remsorna efter behov. Du kan skapa kantbelysning eller bakbelysta skyltar med hjälp av 90 graders vinkelkopplingen. Dessutom kan du köpa ytterligare anslutningar och kopplingsstycken för att anpassa belysningen enligt dina behov.

Mångsidig för många arbetsuppgifter

Den 50 meter långa LED-remsan är den perfekta lösningen för större belysningsprojekt där du behöver flexibilitet, hållbarhet och kraftfullt ljus. Oavsett om det är för byggnation, dekoration eller andra ändamål kommer denna LED-remsa att imponera med sin höga kvalitet och mångsidighet.

Populära i HIGH230 LED Strip