Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Bordslampor

Med en bordslampa kan du enkelt skapa mysig atmosfär i alla rum. Du kan använda en sådan lampa som läsljus, arbetsljus eller till och med som den viktigaste belysningen i rummet. 

Bordslampor kan användas i allt från ditt sovrum till ditt vardagsrum, ditt kontor eller andra rum. Det beror helt på dina önskemål och behov av en lampa.

Hos oss på PlusLED erbjuder vi ett stort urval av billiga bordslampor, som kan användas på alla nämnda ställen i din bostad. Härmed kan du uppnå god belysning oavsett om du skall slappna av, läsa eller sitta och arbeta.

Skapa stämning och atmosfär med hjälp av en bordslampa

Det är de små detaljerna som oftast gör en stor skillnad. Medan färger och möbler definierar ett rum, är det belysningen som hjälper med att skapa stämningen och atmosfären. En god belysning kan nämligen ögonblickligen förändra stämningen i ett rum. 

Från att vara mörk och dyster till att vara ljus och inbjudande kan rätt bordslampa göra otroligt mycket. En bordslampa bringar optimal kombination av funktionalitet och estetik till varje inredning. Förutom att belysa omgivningen, kan en bordslampa ofta vara ett iögonfallande och dekorativt element, även när den är släckt. 

Bordslampor är speciellt nödvändiga på sängbord och skrivbord, medan de kan ge ett behagligt ljus som vardagsrumslampor, när de placeras på en hylla eller i fönstret.


Populära i Bordslampor

Köp bordslampor till bostadens alla hörn

Lys upp ditt hem med bordslampor i alla former, storlekar och färger. Som grundbelysning bör du välja en lampa som kastar en mjuk och varm glöd. Medan du har behov av en annan typ av belysning, speciellt designad för ändamålet, om du är på jakt efter exempelvis kontorslampor. 

- Lampa till sovrum: Uppgradera ditt sovrum med en slank och stilfull nattbordslampa eller sängbordslampa. Du kan naturligtvis alltid komplettera med en taklampa i sovrummet.

- Lampa till vardagsrum: I vardagsrummet är det inte tillräckligt med en taklampa. Med en lampa på soffbordet kan du ge ett rum en makeover. Har du ett soffbord som skall framhävas? Tillför en eller fler soffbordslampor som kompletterar dina vardagsrumsmöbler.

- Lampa över matsalsbordet: Taklampa över matsalsbord är alltid en god idé. Men utöver dessa lampor kan du också placera en matsalsbordslampa. Härmed har ni extra bra ljus när ni äter middag eller har trevligt vid bordet. 

- Bordslampor till kontor: Ge din arbetsplats en trevlig stämning och en stark belysning med en kontorslampa. Kontorslampor säkerställer att du alltid kan se vad du gör.

Inred din arbetsstation med en lampa och skrivbordslampa

Är du ute efter den perfekta kontorslampan till din arbetsstation? Det finns en massa faktorer att överväga, innan du väljer en. Det är bland annat viktigt att du väljer skrivbordslampor designade för att ge fokuserad belysning, så att du inte belastar dina ögon medan du arbetar. 

De flesta av oss använder en massa tid vid våra skrivbord, vilket gör det viktigt att undersöka det grundligt, innan du köper en bordslampa online. Oavsett om du vill ha en liten bordslampa eller en stor bordslampa till skrivbordet, har du behov av klart ljus. 

Om du är en person med långa arbetstider, är det värt att överväga LED bordslampor, då de är mer energieffektiva.

Lampor och sängbordslampor ger dig ljus i sovrummet

Vissa gånger är en lampa till sovrummet allt som krävs för att sätta stämningen i ditt sovrum. Bra sängbordslampor ger tillräckligt med ljus för att läsa, se ditt favoritprogram eller skriva ett mail.

När du väljer nattbordslampor, skall du se till att stilen och färgen passar ihop med resten av inredningen. Det kan vara allt från moderna bordslampor till retro sängbordslampor. Det kan dessutom vara en fördel att välja en bordslampa med ljusdimmer, med vars hjälp du själv kan justera ljusets styrka.

Köp en snygg och stilren LED lampa

En LED bordslampa är perfekt för dig som vill ha extra belysning i din bostad, medan du både tänker på din elräkning på miljön. Välj en LED bordslampa till ditt kontor, som en vardagsrumslampa eller en snygg lampa till ditt sovrum.

Våra LED bordslampor är försedda med smart teknik, de är dimbara. Med en lampa med ljusdimmer kan du med ett enkelt tryck på lampfoten justera ljuset allt efter dina önskemål och behov. På det sättet får du själv möjlighet att styra ljusintensiteten.

Förutom att vara smarta bordslampor är de mer energi- och kostnadseffektiva året runt i förhållande till din elräkning jämfört med en lampa med glödlampor. LED belysning är därför det optimala valet, där du kan vara säker på att få perfekt ljus i alla rum.

Så väljer du rätt LED bordslampa

Har du behov av en lampa till vardagsrummet eller häftiga lampor till sovrummet? Oavsett vad du är ute efter, finns det några faktorer som du alltid bör tänka på. 

När det handlar om inredning, är det ofta små detaljer som slutar med att göra hela skillnaden i förhållande till det slutgiltiga utseendet av ett rum. Medan många fokuserar på större element så som stora möbler och färgen, bör du inte undervärdera lampor.

En bordslampa skapar inte bara stämningen, utan kan också bringa symmetri, färg och kontrast till ett rum.

- Besluta vad bordslampan skall användas till: Det är ett viktigt övervägande, eftersom det kan avgöra vilken bordslampa du har behov av. Det är nämligen stor skillnad på om du vill ha en lampa i ditt sovrum, på ditt kontor eller i ditt vardagsrum. 

- Välj en bordslampa med rätt storlek: Det finns ett stort antal lampor på marknaden. Du kan därför välja fritt mellan både små och stora bordslampor. Storlek spelar en viktig faktor i valet av bordslampor. En stor lampa kan vara vacker, men om du inte har tillräckligt med plats för att placera dina glasögon, böcker eller en kopp kaffe på bordet, är det inte optimalt.

- Vilken färg skall bordslampan ha?: Färgen är lika viktig som storleken, eftersom bordslampan skall matcha din redan existerande inredning. Ett klassiskt val är antingen en svart eller en vit bordslampa. Både en vit och en svart lampa kan nämligen gå väl ihop med i stort sett alla inredningsstilar.