Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

230V AC LED Strip CUT10 2835

LED-list för Mångsidig Belysning

Denna LED-list på 230V är en mångsidig och energieffektiv lösning för både inomhus- och utomhusbelysning. Denna LED-list kan klippas var 10 cm, vilket gör den lätt att anpassa till olika rum och områden. Den är dimbar och kan köpas i färgerna 3000 och 4000 Kelvin, skapar en behaglig atmosfär och levererar imponerande 900 lumen per meter.

Installation och Flexibilitet

Denna LED-list imponerar inte bara med sitt klara ljus, utan också med sin enkla installation och flexibilitet. Levererad på en praktisk rulle om 10 meter eller 50 meter, kan listan enkelt monteras i de erhållna metrarna eller anpassas i exakta längder genom att klippa den i sektioner om 10 cm. Med tejp på baksidan är montering enkel och kan också monteras på en skena.

IP-65 för Utomhusanvändning

Om du vill använda LED-listen utomhus är det möjligt eftersom listan har en IP-65 klassificering. Den medföljande beskrivningen vägleder dig om hur du säkerställer en korrekt tätning, vilket gör listan lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Vi rekommenderar användning av lim och krympflex för optimal tätning.

Energibesparande och Lång Livslängd

Med en låg effektförbrukning på endast 9W per meter bidrar denna LED-list till energibesparing och hållbarhet. Den imponerande förväntade livslängden på 25 000 timmar innebär att du kan njuta av det klara och behagliga ljuset under många år.

Populära i 230V AC LED Strip CUT10 2835

Mångsidig Användning och Hållbarhet

Denna LED-list är inte bara idealisk för inomhusanvändning, utan också för utomhusbruk tack vare dess IP65-klassificering, vilket gör den damm- och vattentålig. Med en ljusspridning på 120° kan du skapa den önskade atmosfären i badrum, kök och andra områden som kräver pålitlig och hållbar belysning.

Dimbar och Anpassad Stämning

Skapa den önskade atmosfären genom att justera ljusstyrkan på denna dimbara LED-list. Oavsett om du föredrar en mysig och avslappnad stämning eller ett klart och fokuserat ljus ger denna list dig möjlighet att anpassa belysningen efter dina preferenser och behov.