Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Strålkastare - Ljussensor och rörelsesensor

En LED strålkastare med rörelsesensor kan användas till en mängd olika ändamål. LED strålkastare kan nämligen användas för både inom- och utomhusbruk. Det finns därför oanade möjligheter när det gäller LED belysning med rörelsesensor.

Om du tar en närmare titt på denna kategori, hittar du ett brett sortiment strålkastarbelysning i mycket hög kvalitet. Eftersom vårt urval består av LED med sensor, kan lång livslängd förväntas av alla våra produkter. 

Om du väljer att köpa en strålkastare hos PlusLED, får du garanterat en bra och stark ljuskälla, i stånd att belysa även större ytor. Våra LED strålkastare för utomhusbruk är naturligtvis robust byggda och tål alla typer av väder.


Populära i LED Strålkastare - Ljussensor och rörelsesensor

Finns det några fördelar med en utomhus strålkastare med sensorer?

En utomhus ljussensor har i yrkesmässiga sammanhang använts i många år, men användningen har stigit i hög grad, särskilt efter att LED strålkastare kom på marknaden. I synnerhet har LED utgåvan vunnit stor popularitet bland privata hushåll, och det finns det många goda skäl för.

Anledningen till att många använder dessa utomhuslampor med sensorer är bland annat på grund av dess många fördelar. Du uppnår dessa fördelar med en utomhus LED ljuskälla med sensor:

- Det är en hållbar och miljövänlig strålkastarlampa.

- LED strålkastare kan användas både som arbetsljus och när du vill lysa upp ett större område, som exempelvis fasaden eller trädgården.

- En utomhus LED lampa med sensor har lång livslängd.

- En LED lampa med sensor minskar elförbrukningen och du sparar därmed pengar.

- En utomhus spotlight med rörelsesensor ger ögonblickligt ljus.

Det finns alltså massor av fördelar genom att investera i LED lampor med rörelsesensorer. Särskilt om du vill lysa upp en yta där det inte finns behov av ljus hela tiden. 

I stället för en utomhusstrålkastare som konstant skall vara tänd, kan du investera i en utomhusstrålkastare med ljussensor (skymningssensor) eller rörelsevakt (rörelsesensor), som tänds endast när det behövs.  Detta är en lösning med vars hjälp snabbt går att spara mycket pengar.

Om du väljer att använda en LED lampa med sensor utomhus, skall du vara förberedd på att en sådan variant kostar något mer jämfört med andra strålkastare.

Till gengäld kommer en utomhus ljussensorlampa med LED snabbt att tjäna in sig själv igen på grund av det låga energiförbruket.

En LED lampa med rörelsevakt kan användas på många ställen

En LED lampa med rörelsevakt är särskilt användbar till ytor där du vill ha ljus endast när det finns behov av det. Ställen där det kan finnas behov av ett kortvarigt ljus, som exempelvis uppfarten och i garaget. Här behöver man nämligen inte konstant ljus. Många använder LED strålkastare med sensor som gårdslampor, således det alltid är ljus när familjemedlemmar kommer hem, eller när gästerna ankommer.

LED strålkastare med sensor är likaledes användbara på många arbetsplatser. Exempelvis är det ganska skönt att området från en restaurang eller butik och ut till avfallskärlen är upplyst i mörkret, när det finns behov av det.

 Om du vill ha en LED arbetslampa inomhus i din verkstad eller på andra ställen, kan en LED strålkastare med sensor vara en bra lösning. Det säkerställer att du aldrig behöver komma ihåg att släcka ljuset när du lämnar området.