Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 4GB (RV1126)

Produktnummer: 7978
iHost är en lokal kontrollenhet som kan göra ditt hem smartare och säkrare. Du kan styra upp till 128 underenheter och skapa smarta scenarier via LAN. Den fungerar med både WiFi och Zigbee-enheter och kan också ta emot data från kameror. Denna lokala server kräver inte en extern molntjänst, vilket gör dina data mer säkra och privata. iHost stöder Zigbee enheter och kan utöka Zigbee nätverksområdet för att uppnå kontroll över hela huset. Genom iHosts öppna API och Docker containerisering kan du anpassa ditt smarta hem.

1 273 kr 

1 341 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 4GB (RV1126)"

Sonoff iHost Smart Home Hub med 4G DDR4 - En lokal kontrollenhet för ditt smart hem

Sonoff iHost Smart Home Hub är en lokal kontrollenhet som gör ditt hem smartare och säkrare. Med iHost kan du enkelt styra dina Zigbee enheter och skapa smarta scenarier i en lokal kontrollkonsol via LAN. iHost är en lokal server som inte kräver en extern molntjänst, vilket gör dina data mer säkra och privata.

Lokal styrning av dina enheter

iHost stöder anslutning och styrning av LAN enheter. Enheter kan fortfarande fungera även när internet är nere, och du kan hantera upp till 128 underenheter. iHost fungerar också med Zigbee routerenheter som kan utöka Zigbee nätverksområdet och möjliggöra kontroll av hela huset.

iHost fungerar som en Zigbee hubb som kan skapa ditt eget Zigbee nätverk och fungera som ett larm. Den fungerar med enheter från SONOFF och många andra tillverkare som Ikea TRÅDFRI, Philips och Envilar och kan ta emot data från kameror med ONVIF-och RTSP-protokollet. I framtiden kommer också MATTER protokollet att implementeras.

Lokal data lagring och kompatibilitet

iHost är kompatibel med WiFi LAN enheter och Zigbee standardprotokoll enheter. Den fungerar med enheter från SONOFF och många andra tillverkare som Ikea, Philips och Envilar och kan ta emot data från kameror med ONVIF- och RTSP-protokollet.

All data, inklusive scenelogs, driftslogs och säkerhetslogs, lagras i en lokal databas för att skydda dina data och se till att de förblir privata.

Open API och Add-on integration, precis som Homey

iHost har, precis som Homey, många möjligheter att integrera ditt smarta hem med andra plattformar. Med iHost kan du utnyttja öppen API och Docker containerisering och installera eller utveckla fler add-ons efter dina behov. Detta gör det möjligt för dig att anpassa ditt smarta hem och göra det mer bekvämt.

Specifikationer

iHost Smart Home Hub har en quad-core CPU med en hastighet på 1,5 GHz och 4 GB DDR4 RAM. Hubben har också en 2,5 GHz WiFi anslutning, en Zigbee anslutning med Silicon Labs EFR32MG21 SoC och ett 100M LAN nätverk. Dessutom har iHost en LED ljus på framsidan som lyser i olika färger beroende på dess tillstånd. På den övre delen av hubben hittar du knappar för att slå på/av, para ihop, aktivera larmet och mikrofonen. På baksidan finns en plats för SD-kort, en USB-port, en ingång för USB type C-strömförsörjning, en ingångsport för Ethernet-nätverket och en högtalare längst ner.

Mer information "Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 4GB (RV1126)"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Wifi, Zigbee
Volt: 5V
EAN 6920075778304
Info 1 Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ, Zigbee 3.0 | Externt minne: USB och TF kort (max 256 GB)
Info 2 Model: AIBridge-26 (RV1126) | Ingår: Nätverkskabel 1m, USB C-kabel 1m, reset pin, quickguide
Dimensionera 120 mm x 41 mm x 135 mm
Material ABS
EAN 6920075778304

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ