Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

4 st. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0

Produktnummer: 7971-7900-1

Uppgradera ditt hem med Sonoff Smart Thermostats (TRVZB) och Sonoff Bridge PRO (ZB Bridge-P) för ultimat kontroll och effektivitet i ditt värmesystem. Med 4 avancerade termostater erbjuder detta set intelligent temperaturkontroll, energibesparingar och enkel integration i ditt smarta hem. Kompatibel med de flesta radiatorer och stöds av en kraftfull app för enkel kontroll. Gör ditt hem mer bekvämt och energieffektivt med Sonoff. 

Termostaten hittar du styckvis här!

Du hittar bridgen som säljs styckvis här!

Paketet innehåller 4 termostater och 1 Sonoff Zigbee Pro Bridge.

2 004 kr 

2 327 kr

Paketet innehåller:

4 Antal.
Sonoff Termostat | Radiatortermostat | Zigbee 3.0 | TRVZB
1 Antal.
Sonoff Zigbee Bridge Pro | Gateway | Zigbee 3.0 | ZB Bridge-P

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "4 st. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0"

Smart termostat för effektiv temperaturkontroll

Med denna uppsättning av 4 Sonoff Smart Thermostats (TRVZB) kan du ta kontroll över ditt hemklimat till nästa nivå. Dessa avancerade termostater tillåter exakt kontroll av varje enskild rumstemperatur, vilket säkerställer optimal komfort och energieffektivitet. Genom intelligent temperaturreglering kan du minska energiförbrukningen och därmed spara på värmeräkningen.

Spara energi med en digital termostat från Sonoff

Varje Sonoff digital termostat är designad med fokus på energibesparing och effektivitet. Genom att justera temperaturen automatiskt eller via fjärrkontroll från din smartphone kan du undvika onödig värmeförlust. Skapa anpassade scheman för att säkerställa att ditt hem är varmt när du är där och spara energi när du inte är det.

Gör ditt hem intelligent med Sonoffs smarta hemtermostat

Integreringen av Sonoff-termostaterna i ditt smarta hemsystem är problemfri. Med röststyrning via populära assistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant blir din vardag enklare. Den intuitiva eWeLink-appen gör det möjligt att övervaka och justera temperaturen var som helst, vilket gör dessa termostater till en oumbärlig del av ett modernt smart hem.

Installation och användning av Sonoff Zigbee radiatortermostat

Installationen av Sonoff Zigbee radiatortermostater är enkel och okomplicerad. Med den medföljande utrustningen kan termostaterna installeras på de flesta 'M30 x 1,5 mm' radiatorventiler utan användning av specialverktyg. Den användarvänliga appguiden ger tydliga instruktioner för konfiguration och daglig användning, vilket gör det enkelt för alla att uppnå en effektivare värmehantering.

Zigbee termostatkompatibilitet med radiatorer

Dessa Sonoff Zigbee termostater är designade för att vara universellt kompatibla med ett brett utbud av radiatorer, vilket gör dem till en mångsidig lösning för nästan alla hem. Med adaptrar för olika typer av radiatorventiler är det enkelt att uppgradera ditt befintliga värmesystem till intelligent styrning utan dyra förändringar.

Upptäck Sonoff Bridge Pro: Hjärnan bakom ditt smarta hem

Sonoff Bridge PRO (ZB Bridge-P) är nyckeln till att knyta ihop ditt smarta värmesystem. Som hjärnan bakom dina smarta enheter möjliggör den sömlös integrering och kontroll av upp till 128 enheter. Detta inkluderar inte bara Sonoff-enheter utan även andra Zigbee-kompatibla smarta enheter, vilket avsevärt utökar möjligheterna för ditt hemautomationssystem.

Mer information "4 st. Sonoff Termostat + Sonoff Bridge Pro | Zigbee 3.0"
Användningsområde: Inomhus
Trådlös teknologi: Zigbee
Volt: 5V
Info 1 Bridge: kan ansluta upp till 128 zigbee enheter samtidigt | 5V / 1A via Micro USB-port (ingår)
Dimensionera Termostat: L:95mm B:59,4mm H:59,4mm | Bridge: B: 62mm - H: 62mm - D: 20mm
Info 2 Termostat: Temperaturområde 4° till 35°C | 3 x 1,5V AA-batterier
Kompatibilitet Bridge: IFTTT, Alexa och Google Home

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ