Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 2GB (RV1109)

Produktnummer: 7976
Sonoff iHost Smart Home Hub är en lokal server och kontrollenhet för ditt smarta hem, som gör ditt hem smartare och säkrare. iHost fungerar som en Zigbee hubb så att du kan skapa ditt eget Zigbee nätverk och anpassa ditt smarta hem. iHost stöder anslutning och styrning av LAN enheter, och den kan fortfarande fungera även när internet är nere. Den kan hantera upp till 128 underenheter och fungerar också med Zigbee routerenheter, som kan utöka Zigbee nätverksområdet och möjliggöra kontroll av hela huset.

1 018 kr 

1 290 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 2GB (RV1109)"

Sonoff iHost Smart Home Hub - En lokal kontrollenhet för ditt smart hem

Sonoff iHost Smart Home Hub är en lokal kontrollenhet som gör ditt hem smartare och säkrare. Med iHost kan du enkelt kontrollera dina Zigbee enheter och skapa smarta scenarier i en lokal kontrollkonsol via LAN. iHost är en lokal server som inte kräver en extern molntjänst, vilket gör dina data säkrare och mer privata.

Lokal styrning av enheter

iHost stöder anslutning och styrning av LAN enheter. Enheter kan fortfarande fungera även när internet är nere och du kan hantera upp till 128 underenheter. iHost fungerar också med Zigbee routerenheter som kan utöka Zigbee nätverksområdet och möjliggöra kontroll av hela huset.

iHost fungerar som en Zigbee hubb som kan skapa ditt eget Zigbee nätverk och fungera som ett larmsystem. Det fungerar med enheter från SONOFF och många andra tillverkare som Ikea TRÅDFRI, Philips och Aqara och kan ta emot data från kameror med ONVIF- och RTSP-protokoll. I framtiden kommer MATTER protokollet att implementeras.

Kompatibilitet och lokal datalagring

iHost är kompatibel med WiFi LAN enheter och Zigbee standardprotokollenheter. Det fungerar med enheter från SONOFF och många andra tillverkare som Ikea, Philips och Envilar och kan ta emot data från kameror med ONVIF-och RTSP-protokoll.

All data, inklusive scenloggar, driftloggar och säkerhetsloggar, lagras i en lokal databas för att skydda dina data och säkerställa att de är privata.

Öppen API och Add-on integration som Homey

Precis som Homey har du många möjligheter att integrera ditt smarta hem med andra plattformar. iHost stöder öppen API och Docker kontainerisering. Du kan installera eller utveckla fler add-ons för att göra ditt smarta hem bekvämare och skräddarsytt efter dina behov.

Hardwarespecifikationer och design

iHost Smart Home Hub har en 1,5 Ghz dual-core CPU, 2G DDR4 RAM, 2,5 Ghz WiFi-anslutning, Zigbee anslutning (Silicon Labs EFR32MG21 SoC) och 100M LAN nätverk. iHost har en LED ljus på framsidan som lyser i olika färger enligt olika lägen. På toppen finns knappar för på/av, koppling, aktivering av larmet och mikrofonen. På baksidan finns en plats för SD-kort, en USB-port, en ingång för USB typ C-strömförsörjning, ingångsporten för Ethernet-nätverket och högtalaren i botten.

Mer information "Sonoff iHost Smart Home Hub | AIBridge | DDR4 2GB (RV1109)"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Wifi, Zigbee
Volt: 5V
EAN 6920075778168
Info 1 Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ, Zigbee 3.0 | Externt minne: USB och TF kort (max 256 GB)
Info 2 Model: AIBridge (RV1109) | Ingår: Nätverkskabel 1m, USB C-kabel 1m, reset pin, quickguide
Dimensionera 120 mm x 41 mm x 135 mm
Material ABS

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ