Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Dimmer för Sladd | Svart | Tuya Smartlife | WIFI Dimmer med fottryck | 1–50 W (0140192)

Produktnummer: 7818

LED Dimmer för Sladd - Svart - LED dimmer med fottryck - WIFI (Tuya kompatibel) - 1-50W belastning

Observera att de sparade inställningarna inte sparas när strömmen avbryts.

253 kr 

440 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Dimmer för Sladd | Svart | Tuya Smartlife | WIFI Dimmer med fottryck | 1–50 W (0140192)"

Skaffa en smart lampa med dimmer

Vill du ha en golvlampa med dimmer så är denna dimmer på sladd med fottryck precis lösningen för dig. Denna LED dimmer dämpar praktiskt taget alla dimbara ljuskällor och LED ljus. Den behöver bara monteras på sladden till dina lampor. Den kan dämpa ljuskällor från 1-50w LED och 10-100w halogen genom att hålla ned tryckknappen.

Golvlampor med en sladd dimmer

LED dimmern är mycket enkel att montera mellan två ledningar exxempel mellan en kontakt och en golvlampa. Man kan oftast använda den vajer som kanske redan är fast monterad på lampan, där man sedan klipper av vajern och monterar dimmern på de två ledningarna - se vår installationsvideo nedan.

Denna fottrycks LED dimmer för sladd har en liten vred på baksidan där du kan ställa in önskad miniminivå. Detta görs för att förhindra att lampan dimmar under en nivå där den ser ut att vara släckt.

Tryckknappen på denna LED dimmer har också två funktioner. Den används både för att dämpa ljuset upp och ner genom att hålla ner knappen, och som en strömbrytare för att tända och släcka lampan – detta görs genom ett snabbt tryck på knappen.

WIFI dimmer för alla sladdlösa lampor

Denna sladd dimmer fungerar inte bara som en vanlig LED dimmer, utan även som en WIFI dimmer (inklusive Tuya kompatibel ) - även kallad "smart dimmer".

Om du vill kunna styra denna Tuya LED dimmer som en del av din smarta heminstallation kan detta enkelt göras då den har integrerat Tuya Smartlife . Det innebär att man med en WIFI router kan styra ljuset via något av dessa system. Den är också kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa.

LED dimmer, för icke smarta lampor

Med denna fottryck LED dimmer för sladd får du en av marknadens bästa dimmer för LED ljuskällor. Har du en ljuskälla med låg dimningsnivå kan du ställa in en lägsta nivå på baksidan av dimmern på den lilla vridknappen.

Detta tillsammans med Tuya protokollet gör denna LED dimmer för sladd montage till en av marknadens mest mångsidiga och smarta LED dimmers.

Hur man monterar Tuya dimmer och styr via Tuya Smart App.

Mer information "LED Dimmer för Sladd | Svart | Tuya Smartlife | WIFI Dimmer med fottryck | 1–50 W (0140192)"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Svart
IP-klass: IP20
Trådlös teknologi: Wifi
Volt: 230V
EAN 8720246200027
Info 1 Kablar: 2 x 0,75mm2
Info 2 Bakkantsdimmer (CR)
Dimensionera Ø80.5mm - H: 20mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ