Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff NSPanel PRO (NSpanel86PB)

Produktnummer: 7968

Sonoff NSPanel PRO är en central enhet som styr alla dina smarta hem enheter och scener på ett ställe. Den fungerar som en Zigbee Hub, vilket gör det möjligt att lägga till en mängd olika tredjeparts Zigbee 3.0 enheter och använda funktioner som förbrukningsstatistik och termostat. Den stöder tvåvägs kommunikation med inbyggd mikrofon och högtalare och har en inbyggd uppkopplingsintercom för enkel kommunikation mellan panelen och mobiltelefoner. Realtidsövervakning av rum i ditt hem är också möjligt.

Du kan med fördel kombinera denna NSPanel med vår Sonoff Panel hållare!

1 233 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff NSPanel PRO (NSpanel86PB)"

Sonoff NSPanel PRO (NSpanel86PB) - Styr ditt smart hem enkelt och effektivt

Sonoff NSPanel PRO är en central enhet som gör det möjligt för dig att styra alla dina enheter och scenarier på en plats. Den integrerar en Zigbee gateway till ditt smarta hem och är kompatibel med en mängd olika märken. Med praktiska funktioner som förbrukningsstatistik, termostat och intercom för uppringning är det enklare än någonsin att leva i ett smart hem.

Panelen kan styra ett obegränsat antal enheter och är kompatibel med alla SONOFF enheter, från smarta lampor och kameror till säkerhetssensorer och brytare. Den är också utformad för att stödja framtida SONOFF enheter. Du kan välja vilken sida som ska visas på skärmen och ändra ordningen så att panelen passar bättre för dina användarvanor.

Både ett smart panel och Zigbee Hub

Med denna Sonoff panel kan du styra olika smarta enheter och byta scenarier i hemmet med bara ett knapptryck. Det är enkelt och effektivt. Den kan ställas in för att styra temperaturen i ditt hem så att du alltid har en behaglig temperatur.

Du kan enkelt lägga till Zigbee enheter på skärmen i avsnitt. Med den standardiserade Zigbee 3.0 protokollen är anslutningen stabilare och täckningen bredare. Ytterligare enheter kan styras med röststyrning genom att arbeta med Alexa, Google Home och mer.

Stöd för tredjeparts standard Zigbee 3.0 enheter

Sonoff NSPanel är utformad för att stödja alla SONOFF Zigbee enheter. Panelen kan också styra tredjeparts Zigbee 3.0 enheter och användas som eWeLink fjärrkontrollsgateway för att lägga till R5 eller S-mate. Med denna kombination kan du enkelt styra olika enheter från olika platser i ditt hem.

Anpassa och kontrollera din övervakning med Sonoff NSPanel

Sonoff NSPanel PRO kan anpassas efter dina behov och kan ställas in för att larma dig när en sensor utlöses. Med Sonoff panelen kan du använda den för realtidsövervakning av olika rum i ditt hem.

Panelen kan också användas med en smart kamera. När någon kommer på besök kan du först kontrollera situationen genom kameran för att bekräfta säkerheten. Det stöder också tvåvägskommunikation för att göra kommunikationen enklare. De har inbyggd mikrofon och högtalare och stöder användning av mobiltelefonen för att ringa till panelen och panel-till-panel samtal.

Upptäck mer funktionalitet med Open API

Sonoff NSPanel PRO erbjuder en uppsättning öppna API dokument så att du kan utveckla dina tillägg eller integrera den i tredjeparts hemautomatiseringssystem. Med HTTP API förfrågningar kan du hämta enhetsinformation och styra enheten.

Mer information "Sonoff NSPanel PRO (NSpanel86PB)"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Mørkegrå
Trådlös teknologi: Zigbee
EAN 6920075778045
Info 1 WiFi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz | Bluetooth: BT2.1+EDR - BT 3.0 - BT4.2 | Zigbee: IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Info 2 100-240V AC 50/60Hz
Dimensionera L: 86mm - H: 86mm - D: 39,5mm
EAN 6920075778045

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ