Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Utomhus Solcellslampa | Bordslampa | RGB | Fjärrkontroll

Produktnummer: 7210

Fjärrkontroll - Inbyggd solpanel och batteri - IP65 - Trådlös bordslampa - Dimbar - Olika ljusmelodier - Bordslampa

Denna utomhusbordslampa kan lysa statiskt, blinkande, blixtljus, "Flash" och glidande övergång så att den kan anpassas till vilken stämning som helst. Lampan kan lysa i rött, grönt, blått, ljusblått, rosa och lila, samt i normalt vitt ljus.

491 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Utomhus Solcellslampa | Bordslampa | RGB | Fjärrkontroll"

Utelampa med inbyggda solceller

Denna solcellslampa kommer i en fin vit topp med en svart och tung ram, som kan delas upp i tre delar: toppen, stången och foten. Lampan kan endast laddas via solcellerna som är inbyggda i lampans ovansida och de syns inte. Det enda du behöver göra för att ladda lampan är att placera den någonstans utanför där den kan ta emot sol under dagen. Lampan är idealisk som bordslampa på terrassen, orangeriet etc. Den kommer med en fjärrkontroll där du kan styra alla dess smarta ljusinställningar, ändra färg och justera ljusstyrkan. Lampan kan därför användas både för att skapa en mysig atmosfär på terrassen eller för att skapa en extra festlig stämning med sitt färgade ljus eller smarta ljusinställningar.

Solcellslampor för utomhus- och inomhusbruk

Bordslampan kan endast laddas via sina inbyggda solceller, så den ska helst placeras utomhus för att kunna laddas optimalt. Även om detta är det enda laddningsalternativet är lampan fortfarande idealisk som bordslampa inomhus. Den passar in i de flesta danska hem med sin stilrena design och klassiska vita lampor, om du inte vill ha de festliga färgerna i vardagen. Dessutom är den sladdlös vilket gör den både snygg och samtidigt gör den lätt att flytta runt och du behöver inte tänka på att ha ett nätaggregat nära lampan.

Flexibel placering med trådlös bordslampa

Bordslampans gänglås och sladdfria funktion gör den väldigt flexibel placeringsmässigt och det gör den lätt att flytta runt. Det enda du måste se till är att den kan få sol under dagen. Du kan helt enkelt lämna den utanför när den inte används och flytta in den när den behöver användas.

Solcellslampa för trädgården

Lampan är idealisk som bordslampa eller trädgårdslampa. Den kan enkelt flyttas runt på terrassen och passar perfekt på ett stort trädgårdsbord eller ett litet mindre trädgårdsbord. Den är perfekt för alla humör eftersom den har både ett vitt ljus som kan dämpas efter behov – men också olika färger och olika ljusfunktioner, så att du kan anpassa lampan till den stämning du vill ha.

Mer information "Utomhus Solcellslampa | Bordslampa | RGB | Fjärrkontroll"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Dimbar: Ja
IP-klass: IP65
Ljus färg: RGB
Ljuskälla typ: Indbygget LED
EAN 5060188643166
Info 1 Styrs och dimras via fjärrkontroll
Dimensionera H: 290 mm - B: 150 mm
EAN 5060188643166

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ