Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Klämlampor

Om du har behov av en klämlampa, även kallad en clipslampa, en lampa med clips eller en klämspotlight, då har du landat på rätt sida. Med denna typ av lampa får du flexibel och funktionell belysning, som du kan använda i stort sett på alla ställen i ditt hem.

En klämlampa är otroligt lätt att montera, och så är den också lätt, att vid behov flytta från ett ställe till ett annat ställe. Med denna lampa kan du därför släppa din fantasi lös och placera den där du har behov av extra ljus.  

En klämlampa ger dig ljus där det är ont om plats

Med en LED klämlampa får du möjlighet att få ljus på de ställen där det annars inte finns plats för en lampa. Du kan härmed få ett funktionellt ljus överallt i ditt hem när du använder klämlampor. 

Med en liten LED klämlampa är du säkrad en billig bordslampa. Du behöver nämligen inte ha fler bordslampor, eftersom den bara kan flyttas från ett ställe till ett annat, allt efter behov. Du kan exempelvis använda en spotlight med klämma som bokhyllebelysning. Den ser till att din bokhylla blir väl upplyst, så att du alltid kan se böckernas titlar. 

En clipslampa kan likaledes användas som en lampa till notstället. Det finns därför inga fler ursäkter för att spela fel eller falskt för att du inte kan se noterna. Många använder dessutom denna typ av lampa som lampa till skötbordet. Det blir nämligen lättare att byta på babyn när man har optimal belysning.


Populära i Klämlampor

Här kan du också använda en LED klämlampa

Det är inte alltid man har plats för en lampa på alla de ställen där man har behov av extra ljus. I och med att en klämlampa inte kräver särskilt mycket plats, är det möjligt att placera den på de flesta ställen:

- Sätt den fast på ett köksskåp, och därmed har du en god belysning när det skall lagas mat.

- Sätter du den fast på din sänggavel, får du mycket bra läslampa, om du skall läsa innan sängdags.

- En klämlampa är idealisk om du har behov av ljus vid fönstret. 

- Använd den på ett litet bord i stället för en bordslampa.  

- Har du behov av mer lys i garderobskåpet, är en klämlampa ett perfekt val. 

- Du kan också använda den som en läslampa med clips. Sätt eventuellt klämlampan på ditt skrivbord, där det annars inte finns plats för en vanlig skrivbordslampa.

Så monterar du en lampa med klämma

Allt du behöver för att komma i gång med din klämlampa, är ett vägguttag och en yta varpå du kan fästa den. Det bästa med det hela är, att du inte har behov att ta fram borrmaskinen för att borra några monteringshål för lampan. För att sätta fast en klämlampa skall du bara använda klämfoten eller clipsen. 

Egentligen är det ytterst enkelt att montera en klämlampa. Du skall bara använda lampans klämma eller clips. Medan vissa klämlampor har ett clips, med vars hjälp du sätter lampan fast, är andra försedda med en klämfot, där du skall använda justeringsskruven för att skruva den fast. 

Om du har behov av en flexibel lösning för att få mer ljus i ditt hem och där det är ont om plats, då är klämlampor det perfekta valet.