Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Skrivbordslampa

Skrivbordslampor är ett arbetsredskap, som skall ge dig ett bra och behagligt ljus, så att du kan arbeta så effektivt som möjligt. I vårt sortiment hittar du därför skrivbordslampor i hög kvalitet, och som kan täcka ditt behov av ljus vid skrivbordet. 

Du kan bland annat hitta en LED skrivbordslampa, där du kan justera ljusets styrka, så att det passar dina arbetsuppgifter. När vi på PlusLED väljer ut en LED skrivbordslampa, fokuserar vi alltid på att den skall ha snygg design. 

I vårt urval hittar du både eleganta, smarta, tidlösa och dekorativa skrivbordslampor. Har du behov av en stilfull skrivbordslampa som matchar ditt skrivbord, kan du bli inspirerad här.

Populära i Skrivbordslampa

Kontorslampa för alla typer av arbetsuppgifter

Oavsett om du bara snabbt skall betala en räkning när du sitter vid ditt skrivbord, eller om du sitter vid skrivbordet åtta timmar om dagen för att du arbetar hemifrån, är det viktigt att du har bra belysning.

Du tänker kanske inte så mycket på det, men egentligen är en skrivbordslampa det viktigaste arbetsredskapet på skrivbordet. Om du inte har en ordentlig belysning när du sitter och arbetar vid ditt skrivbord, kan du uppleva, att du snabbt blir trött eller får huvudvärk. 

Om du skall läsa och skriva mycket, skall du ha en skrivbordslampa, där ljuset fokuserar på ett mindre område. Lampan skall med andra ord ha ett riktningsbestämt ljus, så att du inte blir bländad av det. 

Sitter du mest och arbetar vid din dator, är det bättre med bordslampor, som levererar ett ljus, som lyser mer ut i rummet. 

Har du behov av att både kunna läsa och arbeta vid din dator genom att använda dig av samma skrivbordslampa, är det värt att välja en bordslampa med ljusdimmer.  

Kom ihåg att placera din skrivbordslampa LED korrekt på skrivbordet

För att du kan få det optimala ur en skrivbordslampa, skall den placeras rätt. Den stora frågan är om du är vänster- eller högerhänt. Det är nämligen inte oväsentligt i förhållande till placeringen av skrivbordslampan. 

Om du är högerhänt, skall lampan nämligen stå till vänster om dig, likaväl som den skall stå till höger om dig om du är vänsterhänt. 

Om du inte har skrivbordslampan på den motsatta sidan av den hand du skriver med, kommer du helt enkelt att skugga för dig själv. När du skuggar för det du gör, får du inte den glädje av din lampa till skrivbord som du borde ha.

Hitta ett erbjudande på en LED skrivbordslampa hos PlusLED

Det är alltid möjligt att hitta ett bra erbjudande på skrivbordslampor hos PlusLED. Vi saluför nämligen endast LED skrivbordslampor. 

När en skrivbordslampa, bordslampa, sängbordslampa, nattbordslampa eller någon annan typ av lampa är försedd med LED ljuskälla, uppnår du nämligen stora besparingar. 

LED skrivbordslampor kan betecknas som billiga bordslampor, eftersom de sparar på strömmen. Dessutom har de inget behov av att byta ljuskällan särskilt ofta. 

Det kan vara så att LED lampor är något dyrare när du skall köpa dem, men de tjänar in sig själva mycket snabbt på grund av dess låga strömförbrukning.