Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi

Produktnummer: 1923

1,4M lång LED RGBIC strop - Passar 24-32 tums datorskärm - RGBIC - Styrs via app - Upphängning för list ingår

Den medföljande kameran gör det möjligt för remsan att kopiera färgerna som finns på skärmen och därigenom sprida ett ljus som matchar skärmen. SÅ uppnår du det coolaste spelljuset.

Detta paket innehåller: RBGIC LED ljusslinga, kamera, strömförsörjning/adapter, upphängning för montering av LED list och kabel för att ansluta headsetet/högtalaren till lampan.

Fungerar på 2.4 GHz nätverk.

1 528 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi"

Den perfekta gaming light med Govee LED Strip

Här får du ett perfekt gamerljus som kan hjälpa till att ta ditt gamerupplägg till nästa nivå. Denna LED ljusslinga kommer med en kamera som måste fästas på en datorskärm. Kameran känner av vilka färger som avges från skärmen och LED strip lyser sedan i matchande färger, så att skärmen och ljuset alltid matchar. Det finns inbyggda 4 olika spellägen som kan väljas. De fyra lägena är för storylinespel, tävlingsspel, FPS/skjutspel och racingspel. Förutom att använda den medföljande kameran för att justera ljuset så använder den även ljud från antingen ditt headset eller högtalare för att få ännu fler effekter i ljuset och därigenom skapa en ännu vildare spelupplevelse.

Govee RGB LED slinga styrs via WiFi appen

Alla smarta funktioner inbyggda i denna LED kan styras via den kostnadsfria medföljande appen. Den medföljande appen är mycket användarvänlig både när det gäller installation och användning – Den har till och med en inbyggd guide som kan hjälpa dig att fysiskt ställa in produkten också. Det hela är WiFi baserat och det enda som krävs är i princip att appen och remsan är anslutna till ett WiFi nätverk.

Smarthome kompatibel med Alexa och Google Home

Med denna Govee LED list är det möjligt att styra ditt eget led ljus via röststyrning. LED strip är kompatibel med både Amazon Alexa och Google, så du kan välja att koppla ihop remsan till ditt smarta hem och därmed styra den via röststyrning. Med röststyrning och Govee appen får du belysning som kan styras 100 % trådlöst.

Smart belysning för din gamer setup

Denna LED strip kan hjälpa dig att ta din gamer inställning till nästa nivå med extraordinär belysning. Imponera på dina vänner, familj, följare på streams etc. och få en vild spelupplevelse varje gång du spelar eller bara har kul vid datorn. Belysningens smarta funktioner, som kopplar ihop ljuset från din LED list med det som händer på skärmen och ljuden som avges, bidrar till att skapa en ännu vildare spelupplevelse och göra det till en ännu större upplevelse varje gång.

NOTERA! Videon nedan är Dreamview G1 Pro. De 2 lamporna bredvid skärmen i videon ingår inte!

Mer information "Govee DreamView G1 | LED Strip Til PC | RGBIC | WiFi"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Ljus färg: RGBIC
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Trådlös teknologi: Wifi
Volt: 12V
EAN 6974316992462
Info 1 KAN INTE KLIPPAS
Info 2 Kompatibel med Amazon Alexa och Google Home
Dimensionera L:1400mm - B:16mm - H:16mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ