Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Govee LED List / Strip M1 | RGBIC | 5m | Wi-Fi + Bluetooth | Smart Hem

Produktnummer: 1900

Denna Govee led strip är det perfekta sättet att föra in färg och ljus i ditt hem, kontor eller som ett gamerljus för rummet. Den har en längd på 5 meter och kommer med en imponerande färgskala med över 16 miljoner färger av ljusstyrka, vilket gör att du kan välja den perfekta belysningen för alla tillfällen. Den integrerade RGBIC-tekniken gör det möjligt att visa flera färger och mönster samtidigt, så att du kan skapa dynamisk belysning – Allt detta kan kombineras till ditt smarta hem och styras via Govees egen app, som är 100% gratis.

LED strip är dessutom flexibel och kan anpassas till vilken yta som helst. Den kan böjas, formas och skäras efter behov, vilket gör det enkelt att montera LED list även på de mest komplexa ytorna. Detta gör den också idealisk för gör-det-själv-projekt och kreativa ljusinstallationer.Du kan köpa vårt 1m förlängningsstycke för denna remsa här!

Som något helt nytt från Govee kan denna RGBIC LED list skäras och förlängas. Min. 3 meter och Max 10 meter. Följ instruktionerna noga!

1 069 kr 

1 358 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Govee LED List / Strip M1 | RGBIC | 5m | Wi-Fi + Bluetooth | Smart Hem"

Fantastiska RGBIC led list för alla tillfällen

Denna Govee LED Strip är enkel att installera och kommer med en bekväm fjärrkontroll som låter dig justera färger, ljusstyrka och lägen med en knapptryckning. Du kan också styra LED strip via Govee appen på din smartphone, där du kan skapa scheman och ställa in belysning till musik eller röststyrning med Amazon Alexa eller Google Assistant.

Denna LED strip är också designad med säkerhet i åtanke. Den har en stark självhäftande baksida som säkerställer att LED list stannar säkert på plats och är även CE-, RoHS- och UL-certifierad för din säkerhet och säkerhet.

Sammantaget är denna LED list en fantastisk investering för alla som vill föra in färg och ljus i sitt hem eller kontor. Med sin flexibla design och avancerade teknik kommer du utan tvekan att få en fantastisk ljusupplevelse som kommer att imponera på både dig och dina gäster.

Styr ditt led slinga med WiFi och bluetooth via ditt smarta hem

En av de fantastiska egenskaperna hos Govee LED Strip är dess förmåga att svara på musik. Genom att välja musikläge i Govee appen kan LED strip synkroniseras med musiken, vilket skapar en fantastisk ljus- och ljudupplevelse. Det går även att välja mellan olika lägen som t.ex puls, färgblekning och mer, så att du kan skräddarsy din belysning för varje tillfälle.

LED Gaming lampa med låg strömförbrukning och lång livslängd

Slutligen är M1 LED strip också energieffektiv och miljövänlig. Den använder bara 24 volt och har en låg strömförbrukning, vilket betyder att den inte kommer att ha någon stor inverkan på din elanvändning. LED tekniken är också känd för att ha en längre livslängd än traditionella ljuskällor, vilket gör denna LED list till en långsiktig investering som kommer att ge dig ljus i många år framöver.

Mer information "Govee LED List / Strip M1 | RGBIC | 5m | Wi-Fi + Bluetooth | Smart Hem"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Energimærke (ny standard): G
Ljus färg: RGBIC
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Volt: 24V
EAN 6974316992608
Info 1 Kan skäras och förlängas (se bruksanvisning)
Info 2 60 LEDs/m
Dimensionera L: 5.000mm - B: 12mm - H: 3mm
Kompatibilitet Kompatibel med Google Home og Amazon
EAN 6974316992608

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ