Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Govee Ljusslinga | RGBW | Wi-Fi + Bluetooth | Smarta Hem | Utomhus (H7020)

Produktnummer: 1914

Denna Govee ljusslinga är en intelligent ljusslinga utomhus som låter dig skapa en trevlig och mysig atmosfär i din trädgård eller på din terrass. Tack vare sin trådlösa styrning via Wi-Fi och Bluetooth kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov och preferenser med hjälp av Govee appen på din smartphone. Det finns fyra färger (RGBW) att välja mellan, och du kan experimentera med olika färg- och ljuskombinationer för att skapa den perfekta stämningen för alla tillfällen.

Ljusslingan är även dimbar, så du kan justera ljusstyrkan efter behov. Vill du ha en mer avslappnad och mysig atmosfär kan du byta ljuskedjan till en varmvit färg. 

UPPMÄRKSAMHET! Fungerar endast med 2.4GHz wifi

848 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Govee Ljusslinga | RGBW | Wi-Fi + Bluetooth | Smarta Hem | Utomhus (H7020)"

Få smarthome till trädgården med denna ljusslinga utomhus

En av de största fördelarna med Govee LED ljusslinga är dess mångsidighet. Den kan användas både inomhus och utomhus tack vare dess vattentäta design, som kan motstå alla typer av väder. Ljusslingan är också tillverkad av hållbara material som kan motstå slitage och användas intensivt under många år framöver. Det är möjligt att styra ljusslingan via både bluetooth och WiFi, vilket gör det möjligt att integrera utomhusbelysning i ditt smarta hem.

Du kan enkelt styra ljusslingan från din smartphone genom att ladda ner Govee Home appen. Med appen kan du justera ljusstyrkan, välja mellan ett brett utbud av färger och effekter och planera tänd- och släcktider för ljusslingan. Appen ger också möjlighet att styra ljusslingan via röstkommandon med Amazon Alexa och Google Assistant, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet och flexibilitet.

Enkel installation av Govee LED

Slutligen är installationen av Govee utomhus ljusslinga enkel och okomplicerad. Ljusslingan levereras med allt du behöver för att installera den, inklusive förlängningsledningar och kabelclips, så du kan montera den precis där du vill ha den. Tillsammans med en användarvänlig bruksanvisning är det lätt att få ljusslingan upp och fungera på nolltid.

Sammanfattningsvis är Govee ljusslingan en otroligt mångsidig och praktisk ljusslinga som kan användas för att skapa en magisk och festlig stämning i vilken utomhusmiljö som helst. Med dess avancerade teknologi, mångsidighet och användarvänliga design är det en perfekt tillägg till vilken utomhusmiljö som helst eller för att ge din trädgård en extra touch av skönhet och stil.

Utomhus smart belysning med Govee ljusslingor

Govee ljuskedja är en perfekt utomhussmart belysning, som kan användas för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i din utomhusträdgård, balkong eller terrass. Med sin Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning och Govee appen kan du justera ljusstyrkan, växla mellan olika färger och ljuskombinationer och justera hastigheten. Ljuskedjan är dessutom certifierad för att tåla alla slags väder och kan därför användas året runt.

RGBIC ljusslinga med många alternativ

Govee ljusslingor är ett utmärkt sätt att förbättra din utomhusupplevelse. Med sin Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning och Govee appen kan du justera ljusstyrkan, växla mellan olika färger och ljuskombinationer och justera hastigheten för att skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen. Använd den för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i din utomhusträdgård, balkong eller terrass. Ljuskedjan har lång livslängd, så du kan njuta av dess vackra ljus i många år framöver. Du kommer inte ångra att du lade till denna ljusslinga till din samling av utomhusdekor, och du kommer att älska möjligheten att anpassa ljusstyrkan och färgerna för att passa dina preferenser och humör.

Mer information "Govee Ljusslinga | RGBW | Wi-Fi + Bluetooth | Smarta Hem | Utomhus (H7020)"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Dimbar: Ja
IP-klass: IP65
Ljus färg: RGBW
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 50lm
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Volt: 12V
EAN 6974316993490
Info 1 Fungerar endast med 2,4 GHz WiFi
Info 2 50lm pr. pære
Dimensionera Lyskæde: L:15.00mm | Pære B:45mm - H:94mm
Material Plastic
Kompatibilitet Google Home og Amazon Alexa
EAN 6974316993490

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ