Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sandkonstlampa med RGB

Produktnummer: 6351
Denna sandkonstlampa med RGB är en lampa utan dess like! Denna innovativa lampa har rörlig sandkonst som skapar förtrollande mönster och ger en känsla av lugn till ditt utrymme. Med mjukt LED-ljus i 7 färger och 4 stämningar skapar Sand Art Lamp en lugnande atmosfär. Lampan kan antingen drivas av 3xAA-batterier eller medföljande USB-kabel.
AA-batterier ingår ej -  de kan köpas här

304 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sandkonstlampa med RGB"

Skapa en unik atmosfär i ditt rum med sandkonstlampan

Denna sandkonstlampa med RGB är en lampa utan dess like! Denna innovativa lampa har rörlig sandkonst som skapar förtrollande mönster och ger en känsla av lugn till ditt utrymme. Med bara ett enda tryck kan du enkelt styra lampan och skapa önskad stämning och atmosfär i ditt rum. Med mjukt LED-ljus i 7 färger och 4 stämningar skapar Sand Art Lamp en lugnande atmosfär. Sandens mjuka rörelse i kombination med det varma ljuset från LED-lamporna ger en avkopplande visuell upplevelse, perfekt för avkoppling. Lampan kan antingen drivas med batterier eller den medföljande USB-kabeln, så att du kan välja det mest praktiska alternativet för dina behov.

Fascinerande rörelse av sand och LED-ljus

Sandkonstlampan skapar subtila men fascinerande mönster när sanden rör sig. Med en enkel 180-graders vridning av ratten kan du starta denna lugnande display igen. Sandens mjuka rörelse skapar en avkopplande atmosfär och gör lampan lämplig för alla åldrar. Lampan kan användas både med batterier och USB-kabel.

Unik och lugnande atmosfär som är perfekt för avkoppling

Med Sand Art Lamp kan du skapa en unik och lugnande atmosfär i ditt rum. Sandens fascinerande rörelse i kombination med det milda LED-ljuset skapar en lugn och avkopplande visuell upplevelse. Lampan är lämplig för användare i alla åldrar och kan användas både som ett dekorativt element och som en källa till avkoppling. Sandkonstlampan är idealisk för kontor, hem och andra utrymmen där du vill skapa en atmosfär av lugn och harmoni.

Mer information "Sandkonstlampa med RGB"
Färg: Vit
Ljus färg: RGB
Ljuskälla typ: Indbygget LED
EAN 8719481358587
Dimensionera 160 mm x 100 mm x 200 mm
Material PP och glas
Info 1 Kan köras på både USB- eller 3xAA-batterier (ingår ej)
Info 2 LED-ljus i 7 färger och 4 lägen
EAN 8719481358587

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ